Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Οι δηλώσεις Παπαδήμου για μετεκλογική εφαρμογή του Μνημονίου είναι το αληθινό πρόγραμμα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Οι δηλώσεις Παπαδήμου για μετεκλογική εφαρμογή του Μνημονίου είναι το αληθινό πρόγραμμα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Η αντιδημοκρατική παρέμβαση του Παπαδήμου με την οποία ζητά την εφαρμογή της δανειακής σύμβασης, των Μνημονίων 1 και 2 όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, δείχνει το άγχος κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ από τη λαϊκή απόρριψή τους εδώ και δύο χρόνια και το μαύρισμα τους στις 6 Μάη.
Ένας πρωθυπουργός διορισμένος από το χρεοκοπημένο πολιτικό σκηνικό, την Τρόικα και τις τράπεζες ζητά νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, νέους αβάσταχτους φόρους και αύξηση των αντικειμενικών αξιών ακινήτων, απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις. Αν εφαρμοστούν θα βυθίσουν σε ολοκληρωτική φτώχεια, ανεργία την κοινωνική πλειοψηφία, ενώ θα της αρπάξουν το σπίτι και το χωράφι.
Αυτά τα μέτρα του Παπαδήμου είναι το αληθινό πρόγραμμα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αυτό θα είναι το πλαίσιο που θα κινηθούν όσοι μιλάνε αντιμνημονιακά και δε μιλάνε για διαγραφή του χρέους και έξοδο από ΕΕ-ευρώ.
Στις 6 Μάη μαυρίζουμε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τα πολιτικά γενόσημα της Τρόικας. Υπάρχει και άλλος δρόμος, έξω από Μνημόνιο, χρέος και ΕΕ. Ήρθε η ώρα να κάνουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια: