Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Συμπαράσταση- Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους σε ΟΕΚ και ΕΕ


Δελτίο Τύπου
Τους εργαζόμενους του ΟΕΚ και της Εργατικής Εστίας επισκέφτηκε σήμερα  τρίτη 21-2-2012 στις 12.30 αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  , των Εργατικών Κινήσεων  Παρεμβάσεων, και της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία, δηλώνοντας την Αλληλεγγύη στο δίκαιο Αγώνα τους. Εκφράζοντας παράλληλα την διάθεση για συμπόρευση και κοινό συντονισμό  όλων των εργαζόμενων που πλήττονται από αυτή την βάρβαρη επίθεση κυβέρνησης Ε.Ε. και ΔΝΤ.
 Συντονισμό όλων όσων αγωνίζονται ή ετοιμάζονται για αγώνες με απεργιακές επιτροπές εκλεγμένες από συνελεύσεις που θα συμβάλλουν στην υπέρβαση του γραφειοκρατικού συνδικαλισμού και την ανασυγκρότηση του κινήματος στην κατεύθυνση δημιουργίας  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ που θα αποτελέσουν το αντίπαλο δέος στη λαίλαπα του “μαύρου μετώπου”.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟ ΝΕΡΟ




 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεδρίασε χθες Δευτέρα 20-2-12 η Επιτροπή Αγώνα για Φθηνό Νερό στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου, με κύρια θέματα αυτά της συλλογής των λογαριασμών και της οργάνωσης του αγώνα σε όλους τους οικισμούς του Δήμου, όσο και κυρίως για τις εξελίξεις με βάση την τελευταία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του Νερού στις 30 Ιανουαρίου.
Όπως τονίστηκε είναι χαρακτηριστικό παρότι έχει μεσολαβήσει και άλλη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και έχει παρέλθει σχεδόν ένας μήνας, η έωλη ως προς το περιεχόμενο απόφαση του Δ.Σ., δεν έχει καν καθαρογραφεί (!!!!), έτσι ώστε ακόμα και η δήθεν κατάργηση του ειδικού τέλους 80% σε Αμπελώνα και Βρυότοπο αλλά και η δήθεν μείωση των τιμολογίων του 2011,  να παραμείνουν στον αέρα (!!!!).

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-Αγωνιστική Κίνηση Οικοδόμων Λάρισας


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Αγωνιστική Κίνηση Οικοδόμων

Καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική και αντισυναδελφική συμπεριφορά της ηγεσίας του Εργατικού Κέντρου Λάρισας να μην μας παραχωρήσει μια αίθουσα για εκδήλωση της Αγωνιστικής Κίνησης Οικοδόμων με το πρωτοφανές επιχείρημα ότι:… είστε παράταξη και σε παρατάξεις δεν δίνουμε ποτέ αίθουσα…
Είναι γνωστό ότι οι οικοδόμοι διενεργούν αυτή την περίοδο εκλογές στο Συνδικάτο τους και η εκδήλωση εντάσσονταν σ αυτή την διαδικασία.
Λυπούμαστε για την ιδιοκτησιακή λογική του ΕΚΛ απέναντι στο εργατικό κίνημα και στους χώρους που του ανήκουν που το οδηγεί να επιτρέπει επιλεκτικά διοργάνωση εκδηλώσεων μόνο στο ΠΑΜΕ και κανέναν άλλο. Αυτή η εχθρική συμπεριφορά είναι βούτυρο στο ψωμί κυβέρνησης και κεφαλαίου και λάδι στην φωτιά του ενδοαριστερού εμφύλιου ιδιαίτερα σ αυτή την συγκυρία…