Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

afissa3


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΛΑΡΙΣΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

H ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας καταγγέλλει την τραμπουκική επίθεση σε μέλος του συντονιστικού της από γνωστό χρυσαυγίτη – ο οποίος από την νεολαιίστικη εξέγερση του Δεκέμβρη μέχρι και τις τελευταίες κινητοποιήσεις των εργαζομένων και της νεολαίας στην πόλης της Λάρισας κινούνταν μεταξύ των ΜΑΤ και των αστυνομικών δυνάμεων προκαλώντας τους διαδηλωτές.
Η επίθεση έγινε το μεσημέρι της τρίτης μπροστά στο εκλογικό περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Κεντρική Πλατεία στην οποία υπάρχει μόνιμα αστυνομική παρουσία η οποία φυσικά δεν αντιλήφθηκε τίποτα.
είναι φανερό ότι ‘’κάποιους’’ ενόχλησε η επιτυχημένη συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την προηγούμενη ημέρα .. Είδαν ότι το Μετωπικό εγχείρημα της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής αριστεράς και της ριζοσπαστικής οικολογίας έχει την αποδοχή και στήριξη εργαζομένων και νεολαίας και αμόλησαν τα φασιστοειδή τους.
Τους δηλώνουμε καθαρά ότι τίποτε δε μας σταματά. Τα μέλη και οι φίλοι της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α θα δώσουν τη μάχη, τόσο μπροστά στις Ευρωεκλογές για την αποφασιστική καταδίκη της κυβέρνησης και της Ε.Ε, όπως και κάθε άλλου επίδοξου διαχειριστή αυτής της αντιλαϊκής, αυταρχικής πολιτικής, όσο και στις μάχες του εργατικού και νεολαϊστικου κινήματος της επόμενης μέρας.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία να καταδικάσουν με τον πιο απερίφραστο τρόπο αυτές τις φασιστικές επιθέσεις να απομονώσουν τους τραμπούκους ,καταδικάζοντας στις εκλογές το ακροδεξιό ΛΑΟΣ στηρίζοντας την προσπάθεια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
για να βαθύνει το ρήγμα του Δεκέμβρη,
για ένα νέο ταξικό εργατικό κίνημα ,
για την Αριστερά της ανατροπής, της νίκης, και της επανάστασης.
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Λάρισας
Τετάρτη 3 – Ιούνη -09

Ανακοίνωση για τον εμπρησμό του κεντρικού περίπτερου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα

Ανακοίνωση για τον εμπρησμό του κεντρικού περίπτερου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα

Tuesday, 02 June 2009 23:32
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α καταγγέλλει τη φασιστική, τραμπούκικη ενέργεια «αγνώστων» να κάψουν μέσα στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά στη Βιβλιοθήκη, το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο της. Η ενέργεια αυτή είναι η κορύφωση ανάλογων τραμπουκισμών σε πολλές συνοικίες της Αθήνας με σπασίματα προεκλογικών στεκιών ακόμα και με απειλές απέναντι σε αγωνιστές – μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
Προκαλεί εντύπωση που ο εμπρησμός έγινε μέσα στο πολυσύχναστο κέντρο της Αθήνας, «κάτω από τη μύτη» των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στους γύρω δρόμους, χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό.Εντύπωση προκαλεί και η συνεχιζόμενη σιωπή της κυβέρνησης και των Υπουργείων Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης, παρόλες τις επανειλημμένες καταγγελίες της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α για τα προηγούμενα περιστατικά.
Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση και η αστυνομία φέρουν ακέραια την ευθύνη για τη συνεχιζόμενη δράση τέτοιων φασιστικών ομάδων, όπως και αν αυτοπροσδιορίζονται, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν με τις τραμπούκικες ενέργειες τους.
Δηλώνουμε καθαρά ότι τίποτε δε μας σταματά. Τα μέλη και οι φίλοι της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α θα δώσουν τη μάχη, τόσο μπροστά στις Ευρωεκλογές για την αποφασιστική καταδίκη της κυβέρνησης και της Ε.Ε, όπως και κάθε άλλου επίδοξου διαχειριστή αυτής της αντιλαϊκής, αυταρχικής πολιτικής, τη μάχη για την ενίσχυση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, όσο και στις μάχες του εργατικού και νεολαϊστικου κινήματος της επόμενης μέρας.
Καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, σταματώντας να παίζει πια τον Πόντιο Πιλάτο. Καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να καταδικάσουν με τον πιο απερίφραστο τρόπο τους τραμπουκισμούς.
Αντιπροσωπεία της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη στις 13:00 στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Το Γραφείο Τύπου, Αθήνα 3 Ιούνη 2009
δείτε τι είπανε στο βιντεακι εδώ
http://www.tvxs.gr/v13122#t