Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ο κ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Ο κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΚΟΠΡΙΤΕΣ»


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έσπευσε να επιδοθεί πρόσφατα στο αγαπημένο του σπορ : να διεκδικήσει λίγες στιγμές δημοσιότητας (το συνηθίζει όταν εκτιμά ότι του ... κλέβουν τη δόξα άλλοι κυβερνητικοί αστέρες) βρίζοντας χυδαία τους εργαζόμενους και την αριστερά.
Μαζί με τις συνηθισμένες γραφικότητες (το ΚΚΕ ονειρεύεται την συγχωρημένη Σοβιετική Ένωση) και αλητείες (ο ΣΥΝ προστατεύει τρομοκρατικές ομάδες), ο κ. Πάγκαλος έσπευσε αυτή τη φορά να χαιρετίσει τον ερωτικό εναγκαλισμό της κυβέρνησής του με τα ακροδεξιά «μπουμπούκια» (και τους μπουμπούκους) του ΛΑΟΣ, αλλά και να αποκαλέσει συλλήβδην όλους τους εργαζόμενους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα «κοπρίτες» που διορίστηκαν για να δίνουν σταυρούς στους πολιτικούς και πρέπει να αρχίσουν μαζικά να απολύονται (οι δημόσιοι υπάλληλλοι, όχι οι πολιτικοί ...)
Με τις δηλώσεις αυτές ο κ. Πάγκαλος από την μία δείχνει το αποκρουστικό πολιτικό πρόσωπο της χούντας κυβέρνησης – κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ, και από την άλλη την έσχατη παρακμή του πιο προκλητικά «κλειστού» και «κληρονομικού» επαγγέλματος στη χώρα : αυτό του επαγγελματία πολιτικάντη των κομμάτων εξουσίας. Είναι πανκοίνως αυτονόητο ότι άν ο κ. Πάγκαλος δεν ήταν εγγονός του παππού του και ο κ. Πρωθυπουργός δεν ήταν γιός του πατέρα του (και είχαν προσπαθήσει να αναδειχτούν έστω και σε αυτό το ξεφτιλισμένο αστικό πολιτικό σκηνικό με τις προσωπικές τους ικανότητες) δεν θα τους ήξερε σήμερα ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς τους ...
Από την άλλη το πιο εκπληκτικό είναι ότι την ίδια στιγμή που ο κ. Πάγκαλος εκστομίζει τις ακαθαρσίες του, η κυβέρνησή του ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ «ΚΟΠΡΙΤΕΣ» με προκλητικό τρόπο !
Αφιερώνουμε στους κ.κ. Παπανδρέου, Πάγκαλο και Λοβέρδο :
1) Την σχετική πρόσφατη εγκύκλιο του υπ. οικονομικών (2/91020/0020, 29-12-10) που εκδόθηκε (υποτίθεται) για να κατοχυρώσει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ για το οποίο ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ, ότι δηλαδή θα εξακολουθούν να υπάρχουν ειδικευόμενοι και αγροτικοί γιατροί. Μαζί με το αυτονόητο έχωσαν και το «κερασάκι» (ο πραγματικός λόγος που εκδόθηκε η εγκύκλιος) : από την κατάργηση προσλήψεων ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι υπάλληλοι των πολιτικών γραφείων υπουργών και πρωθυπουργού (!!) καθώς και οι δημοσιογράφοι των γραφείων τύπου των υπουργείων (!!!).
2) Μερικές από τις δεκάδες αποφάσεις των τελευταίων εβδομάδων για διορισμούς και αποσπάσεις υπαλλήλων στα πολιτικά γραφεία του υπουργού υγείας, των υφυπουργών και των ΓΓ του ίδιου υπουργείου ... Οι διορισμοί νοσηλευτών και γιατρών ΕΣΥ σταμάτησαν γιατί «η χώρα δεν αντέχει», όμως οι διορισμοί «κολλαούζων» συνεχίζονται μαζικά από πόρτες και παράθυρα.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΜΑΖΙΚΟΣ, ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ – ΔΝΤ.
Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών (Α.Ρ.Σ.Ι.)