Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ο ουκρανικός λαός σφαγιάζεται στο όνομα της ΕΕ

Ο ουκρανικός λαός σφαγιάζεται στο όνομα της ΕΕ
Στην Ουκρανία ο λαός σφαγιάζεται σε έναν ακήρυχτο, καθημερινό όμως πόλεμο. Οι μαζικές δολοφονίες που ξεκίνησαν από τους υποστηριζόμενους από την ΕΕ, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ νεοφασίστες στο Κίεβο, πέρασαν τώρα με πιο «στρατιωτικό» χαρακτήρα στο Ντονιέτσκ, ο λαός βλέπει το χειρότερο πρόσωπο του «εξευρωπαϊσμού» και των «μεταρρυθμίσεων» με νεκρούς άοπλους πολίτες και ηλικιωμένους στους δρόμους της πόλης.
Ο εμφύλιος είναι εκεί και έχει ξεσπάσει και οι δύο ιμπεριαλισμοί, ο ρωσικός που παράλληλα, διαψεύδει τις προσδοκίες των ρωσόφωνων ότι θα τους προστατέψει, αλλά και ο δυτικός, τον οποίο καθαγιάζουν και χαιρετίζουν και τα κόμματα της ελληνικής κυβέρνησης, συγκρούονται χωρίς οίκτο για το λαό. Η νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας απλώς επιβεβαιώνει ότι θα συντρίψει κάθε αντίσταση χωρίς να υπολογίζει ανθρώπινες ζωές και αμάχους. Αυτή είναι η «επιταγή» σε ΕΕ, ΝΑΤΟ και ΔΝΤ.
Ο πόλεμος, ως συνεχιστής αυτής της ΕΕ που ξέρουμε, είναι εδώ και είναι δίπλα μας. Καταγγέλλουμε τη σφαγή στο Ντονέτσκ και δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στον ουκρανικό λαό που δοκιμάζεται, τη στήριξή μας στους αριστερούς, στους κομμουνιστές και στους αντιφασίστες που αυτές τις μέρες μάχονται εναντίον των νεοναζί του «Δεξιού τομέα» παντού, εναντίον των ακροδεξιών συνεργατών της ουκρανικής κυβέρνησης και της ΕΕ.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ