Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Μετεκλογικό πάρτυ

Και μετά τις εκλογές τί;

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας συνεπής στην υπόσχεση της νάναι παρών και μετά τις εκλογές ξεκινά με το πάρτυ που υποσχέθηκε σε όλους τους φίλους της ελπίζοντας οι άλλες πολιτικές δυνάμεις να τηρήσουν έστω κάποια από τις πολλές υποσχέσεις που μοιράζουν απλόχερα στους ψηφοφόρους τους .

Στο περίπτερο ,στην κεντρική πλατεία την Τετάρτη το βράδι με μουσική και κρασί η τοπική ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί όλους όσους την ενίσχυσαν εκλογικά αλλά και όσους άλλους φίλους θέλουν σε ένα ανοικτό μετεκλογικό πάρτι με μουσική από όλο τον κόσμο ,γιατί :¨΄τις καλύτερες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα΄΄

Αποτελέσματα εκλογών 2009 PDF Print E-mail

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (με καταμετρημένο το 99,88% των ψήφων) παίρνει 24.733 ψήφους πανελλαδικά και ποσοστό 0,36%, και καταλαμβάνει την 8η θέση ανάμεσα στα κόμματα που έλαβαν μέρος στις εκλογές της 4 Οκτωβρίου 2009.
Στο νομό Λάρισας η ΑΝΤΑΡΣΥΑ λαμβάνει 678 ψήφους ,η μοναδική δύναμη από την αριστερά που είχε άνοδο σε σχέση με τις Ευρωεκλογές και 70 τοις εκατό!! πάνω από το άθροισμα ΜΕΡΑ-ΕΝΑΝΤΙΑ (400) των βουλευτικών του 2007 παρά το δυσμενές κλιμα πόλωσης που υπήρξε και έρχεται σαν μια ανερχόμενη διακριτή κοινωνική δύναμη πίσω από τους πράσινους στην έβδομη θέση.

Ειδικά στο Δήμο της Λάρισας εχουμε διπλασιασμό σε σχέση με το 2007 και 110 πάνω από τις πρόσφατες Ευρωεκλογές