Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

φωτογραφίες από την συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Λάρισα



Να τα χαίρεται η ΝΔ τα ακροδεξιά μπουμπούκια της!

Να τα χαίρεται η ΝΔ τα ακροδεξιά μπουμπούκια της!
Πανικόβλητος ο Σαμαράς μπροστά στη νέα ήττα που έρχεται στις 17 Ιούνη, επιστρατεύει μια λυσσαλέα επίθεση απέναντι στην Αριστερά. Αποκορύφωμα οι τηλεοπτικές δηλώσεις του Θ. Πλεύρη, ενός από τα φασιστοειδή μαντρόσκυλα που περιμάζεψε ο κος Σαμαράς από το κατεδαφισμένο Μνημονιακό ΛΑΟΣ για να χύνουν δηλητήριο κατά των αγωνιστών και των μεταναστών, εναντίον της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δεν θα τους περάσει! 
Ουσιαστικά υιοθετεί τη ρητορεία της Χρυσής Αυγής, η Νέα Δημοκρατία του κου Σαμαρά και των ακροδεξιών μπουμπουκιών του: του Θ. Πλεύρη που έχει συνεργαστεί στενά με την Αστυνομία και τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, ευλογώντας τα ρόπαλα και τα μαχαίρια  στις επιθέσεις κατά των αγωνιστών και των μεταναστών, του υπόδικου Ψωμιάδη που –δικαίως– θεωρεί τη Χρυσή Αυγή «αδερφό κόμμα», του ροπαλοφόρου Βορίδη, της ακραίας νεοφιλεύθερης Ντόρας Μπακογιάννη. Δεν πρόκειται παρά για έναν ξεπεσμένο εσμό πολιτευτών της δεξιάς, βγαλμένων από τις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας, που το μόνο που τους ενώνει είναι η αδίστακτη δίψα τους για εξουσία.
Ανήκουμε σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Εμείς είμαστε οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται, είμαστε οι επιστήμονες που τα μνημόνια που ψήφισαν ο κ. Πλεύρης και η παρέα του μας έχουν καταστήσει άνεργους όπως και 1.500.000 ακόμη εργαζόμενους, είμαστε οι συνταξιούχοι που κατεβαίναμε στο Σύνταγμα, στις μεγάλες παλλαϊκές κινητοποιήσεις και τις απεργίες, για ένα καλύτερο αύριο, μαζί με εκατομμύρια εργαζόμενους που διαδηλώνουν και αγωνίζονται για την αξιοπρέπεια τους για το δικαίωμα στη δουλειά, στη σύνταξη, για το δικαίωμα στη ζωή. Είμαστε αυτοί που έπεφταν πάνω μας άπειρα χημικά και μας έπνιγαν, αυτοί που μας τσάκιζαν τα ΜΑΤ στο ξύλο και στη βία, την ώρα που οι Πλεύρηδες, οι Βενιζέλοι και οι Σαμαράδες σήκωναν το χέρι και έλεγαν «ναι σε όλα».
Δεν έχουν ούτε το ηθικό ανάστημα ούτε το δικαίωμα να μιλούν και να επιτίθενται στην αριστερά, και ειδικά στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Εκπροσωπούν ένα χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που, λίγο πριν σβήσει από τον χάρτη, επιστρατεύει την πιο μαύρη προπαγάνδα απέναντι στους αγωνιστές και τις ιδέες της Αριστεράς προκειμένου, έστω και την τελευταία στιγμή, να επιβιώσει.
Να τους στείλουμε στη τρύπα τους όσο γίνεται νωρίτερα, πριν η σαπίλα της πολιτικής τους δηλητηριάσει και άλλο τις ζωές μας.
τα βίντεο εδώ: