Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ Όλοι-ες την Κυριακή στις 18:30 στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Μέχρι την τελική δικαίωση του αγώνα του Παύλου Φύσσα


           
Πριν από 3 χρόνια στο Κερατσίνι, στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, δολοφονείται εν ψυχρώο αντιφασίστας μουσικός Παύλος Φύσσας από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά. Μια δολοφονική επίθεση καλά οργανωμένη και καθοδηγούμενη από την ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Μια δολοφονική επίθεση που ο ναζιστής Μιχαλολιάκος ανέλαβε πλήρως την πολιτική ευθύνη πριν από ένα χρόνο, εμπαίζοντας τα όρια της αστικής δημοκρατίας και δικαιοσύνης.
            Μετά από 3 χρόνια η δίκη των εμπλεκομένων δεν έχει ολοκληρωθεί. Όλοι τους κυκλοφορούν ελεύθεροι και το κόμμα της Χ.Α. συνεχίζει να έχει τη νομιμοποίηση του «δημοκρατικού» συστήματος. Η μόνηεγγύηση ότι θακαταδικαστούν ισόβια οι φονιάδες, όσοι σκότωσαν και όσοι τους έδωσαν τις εντολές, κι ότι θααποκαλυφθούν όσο στηρίζουν και χρηματοδοτούν την φασιστική συμμορία είναι η ασίγαστη πάλητου εργατικού, λαϊκού, αντιφασιστικού κινήματος. Γι’αυτό πρέπει να ακουστεί δυνατά η απαίτησηνα καταδικαστούν για πάντα οι δολοφόνοι καιαυτοί που τους στηρίζουν για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, για το πογκρόμ στους Αιγύπτιουςψαράδες, για την εγκληματική επίθεση κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα.
            Παράλληλα, ο νέο-φασισμός εδραιώνεται όλο και περισσότερο στην «πολιτισμένη» Ευρώπη. Ακροδεξιά μορφώματα εμφανίζονται σε όλη την ήπειρο και κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους, χύνοντας το δηλητήριο του ρατσισμού, της ισλαμοφοβίας , της ομοφοβίας απέναντι σε κάθε τι διαφορετικό. Αντλούν τη δύναμή τους από τις πολιτικές της Ε.Ε-Φρούριο, με τα κλειστά σύνορα, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, τους πολέμους. Βρίσκουν γόνιμο έδαφος στην Ε.Ε. των μνημονίων, των πολιτικών λιτότητας, του ακρωτηριασμού των λαϊκών ελευθεριών. Στην γειτονιά μας, μαζί με το ΝΑΤΟ επιχειρούνται νέα πολεμικά σχέδια που σφαγιάζουν ολόκληρους λαούς και ξεριζώνουν αμάχους οδηγώντας τους στην προσφυγιά. Από την άλλη η Ελλάδα μετατρέπεται σε φυλακή ψυχών χιλιάδων προσφύγων, χάρη στη συμφωνία Τσίπρα-Ε.Ε. και Τουρκίας.
Μόνο η διεθνιστική αλληλεγγύη και ηεπαναστατική πάλη των λαών, ο κοινός αγώνας για τα κοινωνικά, δημοκρατικά και εθνικά τους δικαιώματα ενάντια στις άρχουσες τάξεις που πάντα υποδαυλίζουν το εθνικό, φυλετικό καιθρησκευτικό μίσος, για να τους διασπούν και ναεπιβάλλουν τα δικά τους συμφέροντα οδηγεί σε ένα καλύτερο κόσμο.
Δεν θα περάσει ο Φασισμός!! Δεν θα τους αφήσουμε!! Όλοι μαζί η νεολαία, εργαζόμενοι, άνεργοι, πρόσφυγες-μετανάστες ενάντιαστην πολιτικήκυβέρνησης-ΕΕ, στις επιθέσεις των φασιστών,δημάρχων, εκκλησίας στους μετανάστες, ενάντιαστους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.
Όλοι-ες την Κυριακή στις 18:30 στην πλατεία Ταχυδρομείου.
Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους με φτώχεια, ανεργία και πολέμους.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΛΑΕ
ΚΚΕ(μλ)
ΣΧΕΔΙΟ Β