Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

- Να σταματήσει ΤΩΡΑ η σφαγή στη Γάζα την Τετάρτη 30/7, 7μμ στην πλατεία Ταχυδρομείου στην Λάρισα

- Να σταματήσει ΤΩΡΑ η σφαγή στη Γάζα

 την Τετάρτη 30/7, 7μμ στην

  πλατεία Ταχυδρομείου στην Λάρισα



Εδώ και τρείς εβδομάδες  κλιμακώνεται η χερσαία εισβολή του ισραηλινού στρατού στη Γάζα με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 1100 και τους τραυματίες να ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες . 1,8 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι, εγκλωβισμένοι στην ποντικοπαγίδα της λωρίδας της Γάζας δέχονται ανηλεή επίθεση από στεριά, θάλασσα και αέρα. Το ίδιο το Ισραήλ παραδέχεται ότι από τους νεκρούς πολύ λίγοι  είναι μέλη της Χαμάς  (μαχητές ή άμαχοι;), που αν και εκλεγμένη πολιτική δύναμη αντιμετωπίζεται σαν τρομοκρατική οργάνωση και άρα τους σκοτώνουμε χωρίς δεύτερη συζήτηση.
Η σφαγή των αμάχων δεν είναι παράπλευρη απώλεια. Είναι ο πραγματικός στόχος στην προσπάθεια να τσακιστεί το ηθικό ενός λαού που εδώ και μισό αιώνα παλεύει αλύγιστος για γη και ελευθερία. Που δεν υπέταξε τον αγώνα του στα συμφέροντα και τους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, που δεν αναζήτησε προστάτες σε νέους αφεντάδες.
Σύσσωμος ο διεθνής καπιταλισμός συντάσσεται με το μακελειό, υποστηρίζοντας το «δικαίωμα του Ισραήλ στην ασφάλεια». Για να σταματήσει να ενοχλείται το κράτος του Ισραήλ από τις εστίες αντίστασης, να σταματήσει να  ακούει ο λαός του Ισραήλ τις κραυγές απόγνωσης 1,8 εκατομμύριων ανθρώπων φυλακισμένων σε ένα, όχι και τόσο μεγάλο, στρατόπεδο συγκέντρωσης, γιατί αυτό ακριβώς είναι η λωρίδα της Γάζας. Για να παραμείνει ισχυρός και συμπαγής ο χωροφύλακας των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων στην περιοχή.
Ανάμεσά τους και η χώρα μας, όπου η άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο αποδέχεται το «δικαίωμα» του Ισραήλ να σφαγιάζει ένα λαό, αλλά και τα τελευταία χρόνια ενισχύει και εντατικοποιεί τις οικονομικές, πολιτικές και στρατιωτικές σχέσεις της Ελλάδας με το κράτος τρομοκράτη.
Χιλιάδες διαδηλωτές σ’ ολόκληρο τον κόσμο, και τις ευρωπαϊκές μητροπόλεις, βγήκαν στους δρόμους και απαιτούν να σταματήσει η σφαγή τώρα, δηλώνουν την υποστήριξή τους και ζητούν δικαίωση του ηρωικού αγώνα του παλαιστινιακού λαού.
Καταγγέλλουμε τη διεθνή εκστρατεία γενοκτονίας του παλαιστινιακού λαού.
Συντάσσουμε τις δυνάμεις μας με το διεθνές κίνημα κατακραυγής, τους χιλιάδες διαδηλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο και απαιτούμε
  • Να σταματήσει ΤΩΡΑ η ισραηλινή επίθεση στη Γάζα
  • Να τιμωρηθούν οι εγκληματίες πολέμου πολιτικοί και στρατιωτικοί του Ισραήλ
  • Να διακοπούν άμεσα οι διπλωματικές και στρατιωτικές σχέσεις της χώρας μας με το τρομο-κράτος του Ισραήλ
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη



  • ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Λάρισας