Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Πανεργατικός – παλλαϊκός ξεσηκωμός! Συνεχίζουμε τη μάχη του ΟΧΙ! Στηρίζουμε την απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 15 Ιούλη!
Πανεργατικός – παλλαϊκός ξεσηκωμός! Συνεχίζουμε τη μάχη του ΟΧΙ!
Το νέο Μνημόνιο δεν θα περάσει!
Στηρίζουμε την απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 15 Ιούλη! 
 Την Τετάρτη 15 Ιούλη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ενάντια στη ντροπιαστική συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση Τσίπρα μαζί με τα αρπαχτικά ΕΕ και ΔΝΤ. Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι άνεργοι, οι φτωχοί, όλες και όλοι εμείς που δώσαμε τη μάχη του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη και κερδίσαμε μια σαρωτική νίκη ενάντια στην κυρίαρχη τάξη στην Ελλάδα και την Ευρώπη, έχουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε και να ξηλώσουμε παλιά και νέα Μνημόνια. Να επιβάλουμε με τις απεργίες μας το μήνυμα που στείλαμε με το 61,3% και να τσακίσουμε τις επιθέσεις ΕΕ-ΔΝΤ αλλά και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που προσχωρεί στο δικό τους μνημονιακό στρατόπεδο.

Η απεργία στις 15 Ιούλη πρέπει να είναι μόνο η αρχή. Χρειάζεται πανεργατική κλιμάκωση με νέα 48ωρη την επόμενη βδομάδα και απεργία διαρκείας για να μην εφαρμοστούν οι βάρβαρες επιθέσεις του τρίτου Μνημονίου. Το εργατικό κίνημα με τους αγώνες του γκρέμισε όλες τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις, σήμερα μπορεί με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπειρία να συνεχίσει και να νικήσει.
Οργανώνουμε συνελεύσεις σε όλους τους χώρους δουλειάς, συγκροτούμε απεργιακές επιτροπές, προωθούμε μορφές οργάνωσης και συντονισμού από τα κάτω, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, κόντρα στη συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ και όλων όσων συντάχτηκαν ξεδιάντροπα στο στρατόπεδο του Ναι. Επιμένουμε στο δικό μας ταξικό ΟΧΙ! Παίρνουμε αντίστοιχες πρωτοβουλίες στις γειτονιές.

Απεργούμε και διαδηλώνουμε ενάντια στο νέο Μνημόνιο, καλώντας σε κοινή δράση τον μαχόμενο κόσμο της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Παλεύουμε για τη διαγραφή του χρέους, τη ρήξη με την ευρωζώνη και την ΕΕ, την εθνικοποίηση των τραπεζών με εργατικό έλεγχο. Για να ανοίξουμε έναν άλλο δρόμο, το δρόμο της αντικαπιταλιστικής ανατροπής! 

Συμμετέχουμε στα συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις και στην Αθήνα στις 11 πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.