Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Και ο φυγόστρατος βουλευτής ΛΑΟΣ Αιβαλιώτης υπέρ της αύξησης θητείας!
Καθώς ο χρόνος της πραξικοπηματικής κυβέρνησης Παπαδήμου τελειώνει και οι εκλογές πλησιάζουν, τα αστικά κόμματα έβγαλαν τα μαχαίρια ή καλύτερα «βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα» ο ένας του άλλου. Η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΔΙΚΤΥΟ 21 που κρύβεται από πίσω, οι σύμβουλοι δηλαδή του Αντώνη Σαμαρά έχουν αναλάβει τη βρώμικη δουλειά, τον πόλεμο φθοράς έναντι του ακροδεξιού ΛΑΟΣ! Μια από τις τελευταίες κινήσεις της εκ λόγω αηδιαστικής ακροδεξιάς εφημερίδας, με το εθνικιστικό, αντιδραστικό και αντεργατικό περιεχόμενο, που με τίποτε δε μπορεί να συγκαλύψει ο φθηνός λαϊκισμός, ήταν η επαναφορά της Φυγοστρατίας του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του ΛΑΟΣ, Κώστα Αιβαλιώτη!
Μια επιστολή του γενικού γραμματέα του Ευρωπαϊκού κόμματος των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών κ . Φρανκ Μπαρετ, φέρεται να καίει τον εκπρόσωπο τύπου του ΛΑΟΣ, βουλευτή Κώστα Αιβαλιώτη, που είχε πάρει αναβολή από τη στράτευσή του χρησιμοποιώντας ένα πιστοποιητικό που φερόταν να έχει υπογράψει ο κ. Μπαρετ και στο οποίο βεβαιωνόταν ότι εργαζόταν στη γραμματεία του πολιτικού κόμματος «Ένωση για την Ευρώπη», ως δόκιμος υπάλληλος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος το νόμο, υπηρέτησε μειωμένη θητεία (45 μέρες)  εξαγοράζοντας τον υπόλοιπο χρόνο αντί να τον υπηρετήσει. Η απάντηση όμως που έδωσε ο γενικός γραμματέας του ευρωπαϊκού κόμματος, έπειτα από επιστολή που του απέστειλε το γενικό προξενιό της Ελλάδας, αφήνει κενά για τη γνησιότητα του πιστοποιητικού με το οποίο έπαιρνε αναβολή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ. Συγκεκριμένα γράφει στην επιστολή του ο κ. Μπαρετ:
«Αγαπητή κυρία πρόξενε, Σας ευχαριστούμε για την επιστολή σας από 15 Φεβρουαρίου αναφορικά με τη γνησιότητα της υπογραφής μου σε ένα έγγραφο. Δεν ενθυμούμαι να έχω υπογράψει το εν λόγω έγγραφο και η υπογραφή δεν φαίνεται να είναι δική μου. Επίσης το πιστοποιητικό είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο που φέρει την επικεφαλίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και όχι σε επιστολόχαρτο του Κόμματος Union for Europe (Κόμμα Ένωση για την Ευρώπη), το οποίο θα χρησιμοποιούσα εγώ ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας. Το έτος 1996 δεν ήμουν υπεύθυνος του κόμματος Union for Europe για θέματα προσωπικού και είναι απίθανο να είχε ζητηθεί από εμένα να υπογράψω αυτό το είδος εγγράφων. Δυστυχώς το κόμμα Union for Europe υφίστατο μέχρι το 1999 και δεν διαθέτω κανένα αρχείο σχετικά με εκείνη την περίοδο«.
Η αρθρογραφία εκτιμά ότι με βάση το παραπάνω έγγραφο προκύπτουν ερωτηματικά για το αν ο κ. Αιβαλιώτης σε περίπτωση που χρησιμοποίησε ένα πιστοποιητικό μη γνήσιο, δικαιούταν των προνομίων που του παρέχει ο νόμος. Στο άρθρο 5784 (τεύχος 1ο) αναφέρεται πάντως ότι στις ευνοϊκές διατάξεις δεν υπάγονται όσοι με τη χρήση πλαστών δικαιολογητικών, είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, προκάλεσαν ή προκαλούν την έκδοση παράνομων διοικητικών πράξεων προκειμένου να παρατείνουν την παραμονή τους εκτός των τάξεων των ενόπλων δυνάμεων ή να αποφύγουν την υποχρέωση στράτευσης τους.
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΑΕΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΠΗΛΕΙΑ!
Το πραγματικό γεγονός, που χρησιμοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στα ευαίσθητα εθνικιστικά, δεξιά και συντηρητικά ακροατήρια αποκαλύπτει όλη την υποκρισία των πολεμοκάπηλων και ρατσιστών.
Το ΛΑΟΣ, ακροδεξιό κόμμα που εκφράζει τις πιο ακραίες αντεργατικές απαιτήσεις του κόσμου του πλούτου και προσφέρει στέγη και κάλυψη σε νεοναζιστές δολοφόνους και Χουντικούς, που αρέσκεται να καθυβρίζει τους γειτονικούς λαούς και εξυμνεί το μιλιταρισμό, βρίσκεται να εκπροσωπείται κοινοβουλευτικά από ένα απίστευτο τύπο, που χρησιμοποίησε κάθε μέσο, νόμιμο και παράνομο για να αποφύγει την στράτευση. Έναν αστό πολιτικό που επανειλημμένα κατηγορήθηκε ως απατεώνας και πάντα κάλυψε ο πολιτικός του μέντορας, ο γνωστός κωλοτούμπας Γιώργος Καρατζαφέρης.
Η υποκρισία όμως ξεχειλίζει και από τη ΝΔ που μπορεί να συγκυβερνά και να στηρίζει τον Παπαδήμο με τους απατεώνες βουλευτές του ΛΑΟΣ, να συνυπογράφει τα Μνημόνια, τα χαράτσια και την κατάργηση των εργατικών δικαιωμάτων και των λαϊκών ελευθεριών, να ψηφίζει μαζί με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ όχι μόνο κάθε Νατοϊκή απαίτηση, αλλά και την αύξηση της στρατιωτικής θητείας για πρώτη φορά από την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών. Ποιος ξεχνά τα γαλλικά που αντάλλαξαν Καρατζαφέρης-Μειμαράκης αλληλοκατηγορούμενοι για μίζες και διαπλοκή σχετικά με τους πολεμικούς εξοπλισμούς!
Εξάλλου η πολεμοκαπηλεία, οι πύρινοι λόγοι με τα άσφαιρα πολιτικά πυρά για την κήρυξη ΑΟΖ και η απαίτηση για «ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις» με αναλώσιμους και κρέας στα κανόνια πάντα τα ένστολα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, διατυπώνονται από τους προβεβλημένους αστούς πολιτικούς Παπανδρέου-Σαμαρά-Καρατζαφέρη-Πάγκαλο-Βενιζέλο που είτε εξαγόρασαν  την στρατιωτική θητεία, είτε ήταν τα μεγαλύτερα βύσματα. Είναι οι ίδιοι που βολεύουν τους κανακάρηδες των πλουσίων στο Πεντάγωνο και σε υπηρεσίες λούφας, που καλλιέργησαν και εκμεταλλεύτηκαν το άθλιο καθεστώς των πελατειακών σχέσεων, που αρνούνται να κλείσουν τα εκατοντάδες άχρηστα και πανάκριβα στην χρήση τους στρατόπεδα για να μην χάσουν ψήφους. Και μετά επικαλούνται τα κενά στην επάνδρωση των μονάδων, καθοδηγούν τους Επιτελείς να φτιάχνουν δήθεν έγκυρες μελέτες που υποδεικνύουν το απαραίτητο της αύξησης της θητείας. Στρατιωτικοί που υπερασπίζουν τα συντεχνιακά τους συμφέροντα, οδηγώντας τον Ελληνικό Στρατό να έχει μεγαλύτερη αναλογία Στρατηγών από τον Αμερικανικό!  
Όμως πρέπει να ξέρουν το εξής:
Η αύξηση της στρατιωτικής θητείας, του χρόνου εργασιακής εκμετάλλευσης, άσκησης προπαγάνδας και εθνικιστικού-μιλιταριστικού τσαλαπατήματος της προσωπικότητας μας
ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com