Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Στην Λάρισα καταφτάνει ο υπουργός δικαιοσύνης Καστανίδης για να παρευρεθεί στην ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Του θυμίζουμε ότι η Λάρισα αποτέλεσε τον προηγούμενο Δεκέμβρη την πόλη όπου επιχειρήθηκε , για πρώτη φορά , η εφαρμογή του «τρομονόμου» σε δεκαπεντάχρονα παιδιά!!

Η απόσυρση των κατηγοριών και η αθώωση τους είναι ένα από τα βασικά αιτήματα του εργατικού και νεολαϊστικου κινήματος στην πόλη μας.

Απαιτούμε:

Η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων να σταθεί αλληλέγγυα στον αγώνα αυτό.

Να καταδικάσει την κατασταλτική πολιτική που εφαρμόζεται μόνιμα πλέον από όλες τις κυβερνήσεις στην χώρα μας με τελευταίο την «άθλια» και ταξική απόφαση της «παράνομης» απεργίας των λιμενεργατών του Πειραιά, ενώ «αδυνατεί» ή αποφεύγει να εκδικάσει υποθέσεις-σκάνδαλα (όπως το βατοπέδι , η siemens ,αστυνομικούς βασανιστές) αθωώνοντας ουσιαστικά τους πραγματικούς «τρομοκράτες» βγάζοντας παράνομους τους εργατικούς και νεολαιίστικους αγώνες, μέσα σε ένα βράδυ!!!

Καλούμε το λαό της πόλης μας να καταδικάσει απερίφραστα αυτή την πολιτική των «τρομονόμων- δικαστικών αποφάσεων» , απαιτώντας την παύση των διώξεων σε κάθε αγωνιστή.

Καμιά ανοχή, καμιά αναμονή!

  • Nα Καταργηθούν οι τρομονόμοι και όλο το αντιδραστικό κατασταλτικό πλαίσιο της ΕΕ και των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ.
  • Να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες από τους συλληφθέντες της εξέγερση
  • Να ξηλωθούν οι χαφιεδοκάμερες από όλους τους δημόσιους χώρους.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Μέτωπο της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής κομμουνιστικής Αριστεράς

και της ριζοσπαστικής οικολογίας