Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ο οργανωμένος λαός θα τους απομονώσει και συντρίψει όπως έχει κάνει και στο παρελθόν. Και θα είναι ντάλα μεσημέρι!

Ανακοίνωση για τη φασιστική επίθεση στα γραφεία του ΝΑΡ

Αργά το βράδυ της Τρίτης 4 Ιούνη, φασιστοειδή επιτέθηκαν στα γραφεία του Νέου Αριστερού Ρεύματος και τη εφημερίδας ΠΡΙΝ. Κινούμενοι στα σκοτάδια, όπως αρμόζει στους συνεχιστές του Χίτλερ και των γερμανοτσολιάδων, έγραψαν εμετικά φασιστικά συνθήματα και σχεδίασαν αγκυλωτούς σταυρούς, μαιάνδρους και στόχους. Δε δίστασαν μάλιστα να «υπογράψουν» ως Α.Μ.Ε.
Στην ιστοσελίδα αυτής της παρακρατικής συμμορίας αναλαμβάνουν την ευθύνη αυτής της ενέργειας μαζί με μια σειρά ακόμα δειλών φασιστικών επιθέσεων (όπως τις πρόσφατες επιθέσεις στο στέκι της Αριστερής Κίνησης «Εκτός Σχεδίου» στη Νέα Ιωνία, στο κτήμα Δρακόπουλου, σε στέκια αλληλεγγύης κ.α.). Με την επίθεσή τους δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στο φασίστα - τραμπούκο Περίανδρο Ανδρουτσόπουλο, ο οποίος καταδικάστηκε για τη συμμετοχή του στην απόπειρα δολοφονίας του αγωνιστή συντρόφου Δημήτρη Κουσουρή και την επίθεση σε άλλους δύο αγωνιστές, ενώ απειλούν ανοιχτά τον ίδιο και τον γνωστό αγωνιστή δικηγόρο Γιάννη Ραχιώτη.
Προκαλεί παραπάνω από υποψίες πώς αυτή η φασιστική συμμορία κυκλοφορεί ανενόχλητη στους δρόμους της πόλης και πώς γίνεται να επιτίθενται σε γραφεία πολιτικής οργάνωσης που βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα από το Α.Τ. Εξαρχείων. Είναι γνωστός ο ρόλος των φασιστικών ακροδεξιών συμμοριών, της Χρυσής Αυγής και άλλων, και η σύνδεσή τους με το κράτος και τις δυνάμεις καταστολής. Χέρι - χέρι με το Δένδια και την τρικομματική χούντα επιτίθενται σε μετανάστες, απεργούς, αγωνιστές του κινήματος, αριστερούς και κομμουνιστές, ενώ στέκονται προσοχή μπροστά στα αφεντικά και την τρόικα. Η κυβέρνηση, οι κρατικοί μηχανισμοί και η Ελληνική Αστυνομία έχουν την ευθύνη για την δράση των ναζί τραμπούκων.
Όσο για τους απόγονους των Τσολάκογλου και των Γκοτζαμάνηδων είναι πολύ γελασμένοι (κι αυτοί και τα αφεντικά τους) εάν νομίζουν ότι θα φοβίσουν τους αγωνιστές του εργατικού κινήματος και τις δυνάμεις της κομμουνιστικής και επαναστατικής Αριστεράς. Όσο και αν έχουν ξαμοληθεί τα μαντρόσκυλα του συστήματος, ο οργανωμένος λαός θα τους απομονώσει και συντρίψει όπως έχει κάνει και στο παρελθόν. Και θα είναι ντάλα μεσημέρι! Δυναμώνουμε την αντιφασιστική μας πάλη, δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στη μνημονιακή βαρβαρότητα και το καπιταλιστικό σύστημα που γεννά και τρέφει το φασισμό.
Γραφείο τύπου ΝΑΡ, Αθήνα 5 Ιούνη 2013