Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΩΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ!

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηπείρου:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΩΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ!
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
Η συγκυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ την ώρα που διαλύει τις ζωές του λαού, προστατεύει με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των αφεντικών της. Στέλνει την αστυνομία στο εργοστάσιο της ΔΩΔΩΝΗ, προχωρά σε συλλήψεις μελών της επιτροπής αγώνα των κτηνοτρόφων, για να συνοδεύσει τα νέα ανεπιθύμητα αφεντικά μέσα στο εργοστάσιο. Όλη η διοίκηση της αστυνομίας, ΜΑΤ και εισαγγελείς στην υπηρεσία των καπιταλιστών στους οποίους κάνουν δώρο τη βιομηχανία, με τις ευλογίες της πλειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου του κ. Καχριμάνη που συναίνεσε στην ιδιωτικοποίηση.
Καλούμε όλους τους κτηνοτρόφους της Ηπείρου να υπερασπίσουν το εργοστάσιο, τους εργαζόμενους της ΔΩΔΩΝΗ να σηκώσουν το κεφάλι και όλα τα συνδικάτα και τους φορείς της Ηπείρου να πάρουν πρωτοβουλίες συντονισμού ενάντια στη ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗ. ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ.
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Παλλαϊκός-πανεργατικός ξεσηκωμός. Χαιρετίζουμε τον ηρωικό αγώνα των κτηνοτρόφων. μετατρέπουμε την 48ωρη απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ σε γενικό πολιτικό απεργιακό αγώνα διαρκείας. Η ΔΩΔΩΝΗ να γίνει κέντρο αγώνα όλων των κινητοποιήσεων στα Γιάννενα.
Να φύγει τώρα η συγκυβέρνηση των οικονομικών δολοφόνων για να μην περάσουν τα νέα μέτρα και για να μην αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς η ΔΩΔΩΝΗ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ