Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ

Τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη παντού uhuru

Με ισραηλινές χειροβομβίδες και χημικά στα πρόσωπα διαδηλωτών έδειξε το ελληνικό κράτος την αλληλεγγύη του στο ισραηλινό

Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010

από την Αθήνα περισσότερα εδώ
http://katalipsiesiea.blogspot.com/
Απαγόρευση του δικαιώματος στην διαδήλωση. Αυτή ήταν η χθεσινή απάντηση του ελληνικού κράτους στην λαϊκή οργή για την τρομοκρατική επίθεση των ισραηλινών στρατιωτικών στα πλοία των ακτιβιστών που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στην ανοιχτή φυλακή της Γάζας. Οι πραίτορες του Χρυσοχοϊδη για άλλη μια φορά ξεσάλωσαν, έχοντας το ελεύθερο από τον στρατάρχη τους να τσακίσουν την διαδήλωση, να διαλύσουν οργανωμένα μπλοκ αριστερών και αντιρατσιστικών οργανώσεων, να ρίξουν χημικά και εμπρηστικές χειροβομβίδες στα ακάλυπτα πρόσωπα διαδηλωτών, να στείλουν κόσμο στα νοσοκομεία.

Αιματηρή επίθεση του ισραηλινού στρατού στα "καράβια για τη Γάζα"

PDF Εκτύπωση E-mail
gaza1.gifΠολύ μαζική ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η καμπάνια "ενα καράβι για τη Γάζα" την Δευτέρα έξω από την πρεσβεία των τρομοκρατών του Ισραήλ στην Αθήνα. Μαζικές οι κινητοποιήσεις σε 20 πόλεις της Ελλάδας, όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Στην Αθήνα, η κυβέρνηση πήρε θέση, διαλύοντας ουσιαστικά με σχέδιο την μεγάλη συγκέντρωση. Υποστήριξε ακόμα και σήμερα την κυβέρνηση-δολοφόνο του Ισραήλ. Από την αρχή, στην ισραηλινή πρεσβεία, η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών και στη συνέχεια επιτέθηκε πολλές φορές στα μπλοκ της πορείας που συγκροτήθηκε για να διαδηλώσει προς τη Βουλή, περνώντας από την πρεσβεία των ΗΠΑ. Άγριος ξυλοδαρμός διαδηλωτών από διμοιρίες ΜΑΤ, προκλητική η στάση και συντονισμένη προσπάθεια διάλυσης της πορείας από την gaza2.gifκυβέρνηση και την αστυνομία. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν το ΝΑΡ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων, οργανώσεις της αριστεράς και μαζικοί φορείς.
περισσότερα εδώ