Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΑΝΤΑΡΣΥΑ





















Σε όλες τις μάχες δηλώνουμε παρόντες! Ψηφίζουμε μαζικά-μαχητικά ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, οι Ευρωεκλογές αυτές έχουν τεράστια πολιτική σημασία: Γίνονται μετά την εξέγερση - έκρηξη του Δεκέμβρη, μέσα στη βαθιά και δομική κρίση του καπιταλισμού, μπροστά σε μια καταιγιστική επίθεση Ε.Ε. - Κυβέρνησης στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα. Επίθεση χωρίς τέλος, που θα ενταθεί μετά τις εκλογές.
Μας λένε να πάμε για μπάνιο ή έστω να ψηφίσουμε δεξιούς - μεταλλαγμένους Οικολόγους ή μια ακίνδυνη αριστερά της ήττας και της υποταγής, γιατί κρίνονται πολλά: Η απόσπαση της λαϊκής συναίνεσης - συνενοχής στην αντιλαϊκή επίθεση, η εκτόνωση και ακύρωση της εργατικής αγανάκτησης και της νεολαιΐστικης οργής, η προετοιμασία και προώθηση "εναλλακτικών" διαχειριστικών λύσεων (π.χ. ακροδεξιά συμμαχία Ν.Δ.-ΛΑΟΣ, συνεργασία ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Οικολόγων, ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΣΥ.ΡΙΖ.Α ή ΠΑ.ΣΟ.Κ. με ανοχή ΣΥ.ΡΙΖ.Α). Σχέδια αντιλαϊκά, που πρέπει να ματαιώσουμε! Γι΄ αυτό συμμετέχουμε μαχητικά, δεν απέχουμε παθητικά. Δεν λευκαίνουμε τη βρώμικη αστική πολιτική, δεν ακυρώνουμε τις ελπίδες για καλύτερη ζωή.
Δεν έχουμε εκλογικές αυταπάτες. Ξέρουμε καλά ότι οι αγώνες, τα κοινωνικά και πολιτικά κινήματα είναι η κύρια προτεραιότητα των δυνάμεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Συμμετέχουμε όμως σε μια πολιτική μάχη, για να δηλώσουμε παρόντες, για να τους χαλάσουμε τη "σούπα", για να εκφραστεί και εκλογικά μια επικίνδυνη και υπαρκτή τάση ανατροπής και ρήξης.
Υπερψηφίζουμε ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., γιατί είναι η μοναδική κερδισμένη ψήφος για τα μεγάλα ζητούμενα των εργαζομένων, της νεολαίας, της εποχής μας.
.
Την Κυριακή ψηφίζουμε όπως πρέπει να αγωνιζόμαστε: μαζικά, μαχητικά και αποφασιστικά ΑΝΤΑΡΣΥΑ!