Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ και ώρα 19:30 ΣΤΟ METROPOL

            Από το “ούτε ρήξη ούτε υποταγή” του Γενάρη στο “there is no alternative” και στο 3ο μνημόνιο του Ιουλίου. Από την ελπίδα που έρχεται και την Ευρώπη που αλλάζει, στην αύξηση της ανεργίας και της εξαθλίωσης και στην “ενδεδειγμένη λύση του ΣΥΡΙΖΑ” κατά Μέρκελ. Από το ηρωικό ΟΧΙ των φτωχών στο ΝΑΙ σε όλα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ και επί της ουσίας και της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Δεν υπάρχει χώρος πλέον για άλλες αυταπάτες. Το κοινωνικό ρήγμα βαθαίνει και δεν μπορούν να το σταματήσουν.
            Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) θα δώσει και σε αυτές τις εκλογές, με όλες τις δυνάμεις της την πολιτική μάχη για να εκφραστεί το κοινωνικό ρήγμα και στην κάλπη. Το ΟΧΙ των ανέργων, των εργαζομένων, της νεολαίας, των μεταναστών αποκτά το νόημά του μόνο έξω από τη συμμορία των Ευρωπαίων μεγαλοεπιχειρηματιών-της ΕΕ του δουλεμπορίου, των ιμπεριαλιστικών πολέμων, του φασισμού και της τρομοκρατίας. Αυτό σημαίνει πραγματικά “ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ”, μέχρι το τέλος των μνημονίων και όλων των αντεργατικών μέτρων που ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ συντονισμένα με τις ελληνικές κυβερνήσεις επιβάλλουν.  Καμία ανοχή και ψευδαίσθηση για τον αντιλαϊκό ρόλο και χαρακτήρα αυτών των οργάνων του μεγάλου κεφαλαίου. Δυνατή και αναγκαία η αποδέσμευση και ρήξη μαζί τους.

            Απέναντι στην εκλογική μάχη, λοιπόν, η τοπική επιτροπή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Λάρισας καλεί σε ανοικτή εκδήλωση-συνέλευση τους φίλους και τα μέλη της την Πέμπτη 3/9 και ώρα 19.30 στο Metropol (ισόγειο) σε μια αποφασιστική συζήτηση με θέματα:

1)      τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις
2)      την έκφραση και οργάνωση του “ΟΧΙ μέχρι τέλους” και στην εκλογική μάχη
3)      την αυτοτελή κάθοδο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στις εκλογές
4)      την οργάνωση και δράση τόσο μέχρι της 20/9 όσο και μετέπειτα

            Ζούμε σε καιρούς ανάστατους που όμως μόνο αισιοδοξία πρέπει να αποπνέουν για τους εργαζόμενους, για τους ανέργους, τους νέους και όλο το λαό. Κι αυτή η αισιοδοξία προκύπτει  από το ότι εμείς όλοι είμαστε που παράγουμε τον πλούτο της εποχής μας, εμείς όλοι είμαστε ο κινητήριος τροχός της ιστορίας που σε κάθε καμπή της δώσαμε μάχη για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία μας. Με αισιοδοξία και σθένος θα δώσουμε και αυτή την εκλογική μάχη, με όπλο το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα του μετώπου και τους κοινωνικούς αγώνες που ξεπηδάνε καθημερινά.

Εμπρός για τις ανταρσίες των δικών μας χρόνων