Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

«Το σκληρό κράτος στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ανταρσυα
«Το σκληρό κράτος στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ»
Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ιωάννη Κοραντή, πρώην διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), στο ΛΑ.Ο.Σ επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά η βαθιά διασύνδεση του κόμματος αυτού, όχι μόνο με ακροδεξιές, εθνικιστικές και ρατσιστικές ομάδες, αλλά με το βαθύ πυρήνα του κράτους, τους ανθρώπους που βρίσκονταν και βρίσκονται στην καρδιά του κατεστημένου, στην κορυφή της εξουσίας.
Τα περί «γροθιά στο κατεστημένο» και «ρήξη και ανατροπή» που διαλαλεί ο κ Καρατζαφέρης και το κόμμα του αποδεικνύονται «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» τα ίδια όπως και των άλλων δυο πυλώνων της αστικής, καθεστωτικής πολιτικής, της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ.
Οι σελίδες που έχει γράψει η ΕΥΠ και οι προϊστάμενοι της, μόνο χρυσές δεν είναι για τον ελληνικό λαό, όπως δήλωσε ο κ Καρατζαφέρης, αφού έχει πρωταγωνιστήσει στα πιο μαύρα χρόνια διώξεων, παρακολουθήσεων, κ.λπ δημοκρατικών, αριστερών πολιτών.
Το σκηνικό του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού, της περιστολής των δημοκρατικών δικαιωμάτων και των λαϊκών ελευθεριών που στήνουν μπροστά σε αυτές τις εκλογές τα καθεστωτικά κόμματα, το βάθεμα των αντιδραστικών τρομονόμων, της κρατικής καταστολής, του ρατσισμού, της ωμής βίας απέναντι στους μετανάστες μπορεί και πρέπει να ανατραπεί, μέσα από το ίδιο το κίνημα των εργαζόμενων και της νεολαίας.
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α με όλες τις δυνάμεις πριν και μετά τις εκλογές θα κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση, καλώντας ταυτόχρονα τους εργαζόμενους στις εκλογές του Οκτώβρη να μαυρίσουν στην κάλπη αυτή την πολιτική και τα κόμματα που την υπηρετούν.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ