Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοινωση- Καλεσμα Εργατικών Κινήσεων - Παρεμβάσεων - Συσπειρώσεων


Συνεχίζουμε μέχρι να γκρεμίσουμε τη κυβέρνηση  και τις πολιτικές που λεηλατούν το λαό και τους εργαζόμενους.
Να ανατρέψουμε το βάρβαρο Μνημόνιο ΙΙ και τη δανειακή Σύμβαση.
Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι αψήφησαν την προκλητική ιδεολογική τρομοκρατία που εξαπέλυσαν όλες αυτές τις μέρες ο δοτός πρωθυπουργός και το «κόμμα του Μνημονίου» εντός και εκτός Βουλής. Αψήφησαν τα παπαγαλάκια και τους ιεροεξεταστές των ΜΜΕ που έβγαζαν καρτέλες με το πόσο θα πεινάσουμε, πόσα φάρμακα δεν θα έχουμε και πόση βενζίνη θα μας λείψει.
Αψήφησαν την ατέλειωτη βία των δυνάμεων καταστολής, τους τόνους χημικά, τις διαρκείς επιθέσεις υπερασπίζοντας επί ώρες στο κέντρο της Αθήνας το δικαίωμά τους στην ζωή, το δικαίωμά τους στον αγώνα!
Με την συμμετοχή μας στην Επιτροπή Αγώνα  ενάντια στα χαράτσια συμβάλαμε στην κατάληψη της περιφέρειας Θεσσαλίας , στην επιτυχία της πανεργατικής απεργίας  και της ενωτικής πορείας της Παρασκευής. Kάτι  που δεν έγινε τις επόμενες δύο ημέρες με κύρια ευθύνη των ηγεσιών του ΠΑΜΕ και ΣΥΝ – ΣΥΡΙΖΑ, - με αστεία επιχειρήματα και προφάσεις-  παρά την θέληση της πλειοψηφίας των διαδηλωτών για κοινή ενωτική πορεία. Για μας η κοινή δράση στο εργατικό κίνημα θα συνεχιστεί με όλες μας τις δυνάμεις καλώντας το σύνολο των εργαζομένων με την στάση του να εκβιάσει την κοινή δράση σαν την  βασική προϋπόθεση για ένα εργατικό- αγωνιστικό  μέτωπο ρήξης και ανατροπής