Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010


ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ»

Αγώνας κατά των διοδίων με συγκεντρώσεις

¨ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ¨

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07/10/2010

Την ώρα που ανακοινώνονται αυξήσεις φωτιά στις τιμές των διοδίων κάποιοι «εγκέφαλοι» της ΕΛΑΣ προχωρούν σε ενέργειες τρομοκράτησης αγωνιστών του κινήματος κατά των διοδίων. Καλούν τηλεφωνικά(!!!) τον υποψήφιο στις περιφερειακές εκλογές με την ¨ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ¨ και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ταλαχούπη Νίκο να περάσει από το τμήμα θυμίζοντας εποχές χούντας. Χωρίς καμιά μήνυση ή εισαγγελική παραγγελία διενεργούν έρευνα για «δήθεν αξιόποινες πράξεις που μπορεί να τελέστηκαν» κατά την διαμαρτυρία που έγινε στα διόδια 6 Ιούνη και στην οποία καλούσε το σωματείο αυτοκινητιστών Θεσσαλίας. η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλίας και οι επιτροπές κατά των διοδίων.

Φαίνεται πως την εποχή του μνημονίου κάποιοι δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε τα προσχήματα. Τους δηλώνουμε πως δεν πρόκειται να σταματήσουμε την προσπάθειά μας για γκρέμισμα των διοδίων και για καθιέρωση ελεύθερης διέλευσης από τους δρόμους για τους οποίους πληρώνουμε επί χρόνια. Ούτε οι νέοι «τρομονόμοι» με τους οποίους σύρονται ανήλικοι μαθητές για να δικαστούν ως τρομοκράτες στις 9 του Δεκέμβρη στη Λάρισα, μπορούν να σταματήσουν το δίκαιο αγώνα μας.

Καλούμε τους εργαζόμενους και ανέργους αυτής της χώρας να μην φοβηθούν , να συνεχίσουν την ΑΝΤΑΡΣΙΑ κατά των διοδίων και κατά συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται, είναι η μόνη λύση απέναντι στον αρμαγεδώνα που εφαρμόζει η κυβέρνηση , η τρόικα (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ).Περιμένουμε τέλος από τους λαλίστατους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους της περιοχής μας να πάρουν θέση για το αίσχος των διοδίων και της προσπάθειας φίμωσης και τρομοκράτησης αγωνιστών.

Καλούμε την Παρασκευή στις 6.30 μ.μ. στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, και την Κυριακή 10 Οκτώβρη στις 11.30 στα διόδια Μοσχοχωρίου

Την ¨ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ¨ στηρίζουν το Μέτωπο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και η Κομουνιστική Οργάνωση ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ

Λάρισα 7/10/2010

«Περάστε από την Αστυνομία, δι' υπόθεσίν σας»

Ανακοίνωση διασωματειακού εργαζομένων στα ΜΜΕ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010


Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ, σε συνέχεια των πρόσφατων αποφάσεών της για την προστασία των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας, που πλήττονται βάναυσα και χωρίς κανένα ηθικό φραγμό με αφορμή τη γενικευμένη επίθεση της εργοδοσίας σε όλα τα ΜΜΕ, στην έντυπη και ηλεκτρονική μορφή τους με απολύσεις, αλλαγές σχέσεων και μορφής εργασίας, με υποαπασχόληση και την κατάργηση των ΣΣΕ, τις απόπειρες παράνομων απολύσεων συνδικαλιστών και εργαζομένων, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας επαναδιατυπώνει την αμετάκλητη θέση της να αγωνιστεί με κάθε μέσο για να αποκρουστούν ριζικά παρόμοιες ενέργειες και μεθοδεύσεις ενός σχεδίου επιστροφής σε εργασιακό και ασφαλιστικό Μεσαίωνα που, με βεβαιότητα, οδηγεί στην κοινωνική αναταραχή και στην εξαθλίωση της ζωής μας.
Η Συντονιστική Επιτροπή ανακοινώνει ομόφωνα τη συμπαράστασή της στις απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιεί στον ΔΟΛ η ΕΠΗΕΑ για την ανάκληση των αναίτιων μαζικών απολύσεων διοικητικών συναδέλφων μας και καλεί τα μέλη των Ενώσεων να συνδράμουν δυναμικά την προσπάθειά της.
Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην εργασία και καταδικάζουμε την ανάλγητη συμπεριφορά της εργοδοσίας και τις απόπειρες για δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας. Επίσης η Συντονιστική Επιτροπή καλεί ομόφωνα τις Ομοσπονδίες και τις Ενώσεις του χώρου μας να προχωρήσουμε από κοινού σε 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ τις αμέσως επόμενες ημέρες με αιτήματα:

Το πάγωμα των απολύσεων και την κατοχύρωση όλων των θέσεων εργασίας (συμβάσεις αορίστου χρόνου-συμβασιούχοι).
Την ουσιαστική ενίσχυση των ανέργων συναδέλφων μας.
Την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Την υπογραφή ΣΣΕ απέναντι στις μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην κατάργησή τους.
Το σταμάτημα κάθε συζήτησης για περικοπή των αποζημιώσεων σε περίπτωση απόλυσης καθώς και την μείωση της ποσόστωσης στις απολύσεις.
Να σταματήσει η αποδόμηση του θεσμού της Μεσολάβησης και της Διαιτησίας (ΟΜΕΔ).
Η επόμενη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής ορίστηκε για την Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010.

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ


ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.

ΛΑΡΙΣΑ: Τρομονόμος κατά ανηλίκων

Βαρύτατες κατηγορίες για συλληφθέντες στο... σωρό



Στις 9 Δεκέμβρη δικάζονται από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων της Λάρισας, οι 11 ανήλικοι «τρομοκράτες» της Λάρισας. Όλα ξεκίνησαν δύο χρόνια πριν, στις 8 Δεκέμβρη 2008. Εκείνο το απόγευμα πραγματοποιούταν στη Λάρισα, όπως και σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας, πορεία για τη δολοφονία του 15χρονου Αλ. Γρηγορόπουλου.



Η νεολαιίστική οργή για τη δολοφονία ενός μαθητή από τις σφαίρες του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα είχε ήδη ξέσπασει, και στις περισσότερες πόλεις της χώρας η κανονικότητα είχε… διασαλευτεί.
Σε εκείνη την πορεία η αστυνομία της Λάρισας, αφού έπνιξε την πορεία σε τόνους χημικών, πραγματοποίησε δεκάδες προσαγωγές νεολαίων στο «σωρό», χρησιμοποιώντας βέβαια τις ενδεδειγμένες μεθόδους: ξύλο, βρισιές κ.ά. Αγνοούσαν βέβαια οι αστυνομικοί εκείνη τη στιγμή το… λαβράκι που είχαν πιάσει: Ανάμεσα στους προσαχθέντες ήταν και 19 νέοι, ηλικιών από 14 έως 23 χρονών – το… νέο αίμα της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, όπως αποφάνθηκε αργότερα ο εισαγγελέας. Οι αστυνομία συνέλαβε τους 19, οι οποίοι δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, με τον ίδιο πάνω κάτω τρόπο: τους «μάζεψαν» ξεχωριστά, από διαφορετικά σημεία της πόλης, άσχετα με τις εστίες των επεισοδίων, σε διαφορετικές ώρες.
Οι αστυνομικοί έφτιαξαν τις καρμπόν καταθέσεις τους, οι διευθυντές των τραπεζών κατέγραψαν τις ζημιές των καταστημάτων, και συντάχθηκε το κατηγορητήριο: άλλος κατηγορούνταν για εξύβριση, άλλος γιατί υποτίθεται ότι πετούσε πέτρες, άλλος για φθορές ή γιατί έκλεψε… τέσσερα αναψυκτικά. Μερικοί παραπέμπονταν με την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης». Δεν είχε όμως την ίδια γνώμη και η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Λάρισας, η οποία ξεπέρασε ακόμη και την αστυνομία: Μόλις έφτασε η υπόθεση στα χέρια της τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Το κατηγορητήριο μετατράπηκε ως δια μαγείας σε συλλογικό, δηλαδή όλοι κατηγορούνταν για τις ίδιες πράξεις, χωρίς να εξατομικεύονται οι κατηγορίες.
Τους φορτώθηκαν εννιά κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Κοντολογίς οι 19 νέοι κατηγορήθηκαν για ότι έγινε και δεν έγινε εκείνο το βράδυ στη Λάρισα (κατασκευή μολότοφ, εμπρησμοί, φθορές σε… 36 τράπεζες και ο κατάλογος δεν τελειώνει). Και το κυριότερο: Βαφτίστηκαν «τρομοκράτες», καθώς ενεργοποιήθηκαν οι βαρύτερες διατάξεις του τρομονόμου (παράγραφος 1), που αναφέρονται σε τρομοκρατική οργάνωση. Έτσι κατηγορήθηκαν γιατί συγκρότησαν «διαρκή και δομημένη ομάδα (…), η οποία λειτουργούσε σε οργανωμένη βάση, με κατανεμημένους ρόλους (…) και επιδίωκε τη διάπραξη εμπρησμών και άλλων κακουργημάτων»!!! Κι όλα αυτά, παρά την απουσία οποιουδήποτε ευρήματος, αφού οι αστυνομικοί το μόνο που παρέδωσαν στον ανακριτή ήταν: μια τσάντα, μια πέτρα, ένα άδειο μπουκάλι κρασί, ένα μεταλλικό σωλήνα και ένα σκουφάκι…
Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια οι οκτώ ενήλικοι της… τρομοκρατικής ομάδας, αρκετοί απ’ τους απ’ τους οποίους προφυλακίστηκαν κιόλας, παραπέμφθηκαν υποχρεωτικά στο Συμβούλιο Εφετών. Ευτυχώς το Συμβούλιο, βλέποντας το οφθαλμοφανές παράλογο και αστήριχτο της υπόθεσης, παρέπεμψε τους οκτώ με κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Παρ’ όλα αυτά οι ανήλικοι «συγκατηγορούμενοι» τους, παραπέμπονται για τις ίδιες πράξεις σε βαθμό κακουργήματος και με ενεργοποιημένες τις διατάξεις του τρομονόμου.
Η όλη υπόθεση των ανήλικων «τρομοκρατών» αποτελεί μια πρόβα τζενεράλε, για τον ολοκληρωτισμό –όχι του μέλλοντος, αλλά του παρόντος μας– που επιδιώκουν να επιβληθεί. Το «πείραμα» της Λάρισας το ενορχήστρωσε η προηγούμενη κυβέρνησης της ΝΔ, επιστρατεύοντας στο… έργο τις αρμόδιες αρχές. Ήθελαν να μετρήσουν αντιδράσεις στο κατασταλτικό (αστυνομικό και νομοθετικό) όργιο, που προετοίμαζαν. Πιάνοντας το νήμα, η παρούσα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ κάνει ένα ακόμη άλμα προς την ίδια κατεύθυνση, της προληπτικής θωράκιση του κράτους, από τις επερχόμενες κοινωνικές εκρήξεις που προκαλεί η πολιτικής της. Έτσι, αντί να καταργήσει το «ιδιώνυμο της κουκούλας», όπως είχε υποσχεθεί από την πρώτη μέρα της εκλογής της, ψήφισε κρυφά (στο θερινό μάλιστα τμήμα της Βουλής, κυρώνοντας μια τελείως άσχετη σύμβαση του ΟΗΕ για το οργανωμένο έγκλημα), σωρεία τροποποιήσεων της αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας.
Μάλιστα ο Τρομονόμος Νο 3, της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και της τρόικας, καταργεί τη διάταξη που όριζε ότι δεν συνιστά τρομοκρατική πράξη η τέλεση συγκεκριμένων αδικημάτων όταν συνδέονται με την άσκηση θεμελιωδών ατομικών, πολιτικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών, η οποία είχε τεθεί ως ασφαλιστική δικλίδα για τη δίωξη απλών διαδηλωτών. Με λίγα λόγια πλέον όσοι διαδηλώνουν, καταλαμβάνουν ένα κτίριο ή το οδόστρωμα, ή απεργούν είναι… τρομοκράτες. Αν η υπόθεση των… τρομοκρατών της Λάρισας θεωρούταν μέχρι τώρα εξαίρεση, παρέκκλιση σύμφωνα με το νομικό σύστημα και το Σύνταγμα – τώρα πλέον θα είναι ο κανόνας. Το μήνυμα που στέλνουν είναι σαφές: πριν ήσασταν τρομοκρατούμενοι τώρα είσαστε τρομοκράτες. Η Αριστερά, τα κινήματα, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις πρέπει να «σηκώσουν» τώρα το ζήτημα των ανήλικων που παραπέμπονται με τον τρομονόμο. Πρέπει να πιέσουν με κάθε μέσο για την πλήρη αθώωση, την κατάρρευση του κατασκευασμένου κατηγορητηρίου που αφορά και τους 19 συλληφθέντες και την κατάργηση του τρομονόμου. Απαιτείται άμεση συγκρότηση μετώπου για το δημοκρατικό ζήτημα, διαφορετικά τα χειρότεραέρχονται…

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΣτΕ) "ΑΚΥΡΩΝΕΙ" ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!


Η ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚAΙ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΤΡΙΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 6.30μμ – Προπύλαια

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Την ώρα που η κυβέρνηση κόβει μισθούς και συντάξεις καταδικάζοντας στη φτώχεια την εργαζόμενη πλειοψηφία, μειώνει τη φορολογία των εταιριών και, μεταξύ άλλων, αυξάνει τα διόδια! Την ώρα που καταργεί όλα τα δικαιώματα πρόνοιας των πολιτών, στέκει προστατευτικά στο πλάι των εταιρειών εκμετάλλευσης των δημόσιων δρόμων και διώκει ποινικά όσους αγωνίζονται ενάντιά τους! Σ’ αυτή την εθνική οδό που σκοτώνει, με τα μονίμως «εξελισσόμενα» έργα, την ίδια που έχουμε πληρώσει – και συνεχίζουμε να πληρώνουμε με δισεκατομμύρια πλέον άμεσους και έμμεσους φόρους εδώ και δεκαετίες! Σ’ αυτό το δρόμο, που το μόνο που αλλάζει είναι οι νέοι σταθμοί διοδίων που φυτρώνουν, κάθε λίγο, σαν τα μανιτάρια!

Φτάνει πια! Απαιτούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα, χωρίς διόδια! Εμείς δεν χρωστάμε σε κανέναν! Κυκλοφορούμε και αρνούμαστε να πληρώσουμε! Χιλιάδες πλέον εργαζόμενοι και κάτοικοι απ’ όλη την Ελλάδα, συμμετέχουν στο κίνημα «Δεν Πληρώνω», συντονίζονται, κινητοποιούνται και ανοίγουν τα διόδια, για να κυκλοφορούμε ελεύθερα, χωρίς χαράτσια!

Στις 6 Ιούνη πραγματοποιήθηκε πανελλαδική κινητοποίηση και άνοιξαν τα διόδια σε όλη την Ελλάδα. Εκατοντάδες κάτοικοι και εργαζόμενοι από τις Επιτροπές Πολιτών και Εργαζομένων Κατά των διοδίων, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την Πρωτοβουλία ενάντια στα μέτρα, και τα σωματεία των μεταφορέων της Θεσσαλίας, συμμετείχαν στην κινητοποίηση στους σταθμούς Μοσχοχωρίου και Μακρυχωρίου την ίδια μέρα.

Πρόθυμα σπεύδει η κυβέρνηση στο πλάι των εταιρειών, που μειώνεται η είσπραξή τους! Στέλνει την Αστυνομία στους κατοίκους και εργαζόμενους αγωνιστές, με διαδικασίες εξπρές, χωρίς νόμιμες κλητεύσεις και εισαγγελικές παραγγελίες, με τηλεφωνήματα «περάστε από το Τμήμα δι’ υπόθεσίν σας»… Τι κι’ αν δεν είναι ποινικό αδίκημα η μη καταβολή διοδίων; Κυβέρνηση, αστυνομία και εταιρίες, μπορούν και να παρανομούν… Στην Λάρισα είναι καθεστώς η αυθαιρεσία και ο αυταρχισμός, τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 όπου ανήλικοι μαθητές κατηγορούνται για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης και δικάζονται στις 9 του Δεκέμβρη, το πιο μελανό παράδειγμα. Η τροποποίηση του άρθρου 187Α του Π.Κ., όπου η συνδικαλιστική-πολιτική δράση διασαλεύει την σιδερένια πειθαρχία του κεφαλαίου, θεωρείται τρομοκρατική ενέργεια (νέος τρομονόμος) είναι το μέλλον… που μας επιφυλάσσουν.

Δεν μας φοβίζουν! Μας εξοργίζουν! Κανένα λαϊκό δικαίωμα δεν εκχωρούμε στην αστυνομία, την κυβέρνηση και τις εταιρείες! Ούτε την ελεύθερη μετακίνηση ούτε και την ελεύθερη συνείδηση! Οι πολιτικές διώξεις της κοινωνικής και πολιτικής μας δράσης θα πέσουν στο κενό!

Τους δρόμους τους έχουμε χρυσοπληρώσει. Εμείς Δεν χρωστάμε, Δεν πληρώνουμε και Δεν απολογούμαστε για την πολιτική μας συνείδηση και δράση!

Απαιτούμε:

  • Να παύσει, τώρα, η πολιτική δίωξη των αγωνιστών του μαζικού κινήματος.

  • Να κυκλοφορούμε ελεύθερα, από και προς οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας.

Καλούμε την Παρασκευή στις 6.30 μ.μ. στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ