Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

διοδια- «ΔΥΟ (τρεις) ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ»

δελτίο τυπου-διοδια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24/10/2010

«ΔΥΟ (τρεις) ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ»
Η υποκρισία πλέον των πολιτευτών της ΝΔ ,του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ για το θέμα των διοδίων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Σε λίγο θα μας πουν πως θα τα καταργήσουν κιόλας. Ποιοι αυτοί που στις αμέτρητές μας διαμαρτυρίες επί δύο χρόνια δεν άνοιξαν το στοματάκι τους ποτέ. Αυτοί που ψηφίσαν αγκαλιασμένοι την ιδιωτικοποίηση των δρόμων και το ξεπούλημα ολόκληρης της χώρας έρχονται τώρα μέσω των τοπικών τους υποψηφίων να ξεσπαθώσουν κατά των διοδίων. Δηλαδή κατά των μεγαλοεργολάβων και μεγαλοκαρχαριών που αποτελούν και τα πραγματικά τους αφεντικά. Τους αφιερώνουμε μια λαϊκή παροιμία που τα λέει όλα «τρεις γάιδαροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα». Καλούμε τους πολίτες της Θεσσαλίας να τους «ανταμείψουν» όπως ακριβώς τους αρμόζει. Κανέναν δεν πείθουν αυτοί οι θεατρινισμοί πλέον. Ως μέλη του κινήματος κατά των διοδίων καλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν την πραγματική ΑΝΤΑΡΣΙΑ κατά των διοδίων σηκώνοντας τις μπάρες.
Τώρα πρέπει να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι στον αγώνα για μια πειστική απάντηση – καταδίκη στη χυδαιότητα των «Μαυρογιαλούρων», που αφού πέταξαν στον καιάδα της εξαθλίωσης τους συνταξιούχους, τώρα θαααα… τους δώσουν έκτακτη ενίσχυση τα… Χριστούγεννα!!!
Να πούμε όχι και με την ψήφο μας στις «χάντρες» και τα «καθρεφτάκια», στην αθλιότητα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος, στα ανέξοδα νταηλίκια «ανεξαρτησίας» από τα κόμματα του δικομματισμού των υποψηφίων, ενώ την ίδια στιγμή δηλώνουν έτοιμοι να εφαρμόσουν τις επιταγές του μνημονίου.
Εμείς δηλώνουμε δεσμευμένοι με τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, με τα συμφέροντα της εργασίας και όχι μ’ αυτά του κεφαλαίου, του ΣΕΒ των μεγαλοεργολάβων και των τραπεζιτών.
Χαιρετίζουμε τέλος την εξέγερση των Γάλλων εργαζομένων, της νεολαίας και των μαθητών στη Γαλλία ενάντια στα αντιδραστικά μέτρα της κυβέρνησης Σαρκοζί. Στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στα γαλλικά συνδικάτα και σ’ όλους τους εξεγερμένους.
«ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ- ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»
ΛΑΡΙΣΑ 24/10/2010

Εκλογές 7 Νοέμβρη: με την αριστερά της ανατροπής και της νίκης PDF Εκτύπωση E-mail
23.10.10
nea_smirni.gif


Η ψήφος στα ανατρεπτικά ψηφοδέλτια που στηρίζουν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΝΑΡ
, είναι ένα μικρό αλλά πολύ ουσιαστικό βήμα συμβολής σε νικηφόρους και αποτελεσματικούς αγώνες της «επόμενης μέρας», στην ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος. Βήμα αποφασιστικής συμβολής στο διάλογο και την κοινή δράση όλης της Αριστεράς, αντί για το σημερινό κανιβαλλικό ενδοαριστερό ή και εσωκομματικό «εμφύλιο», που εμποδίζει σοβαρά την ενότητα της εργατικής τάξης και την ανατροπή της επίθεσης. Κυρίως, έμπρακτη συμβολή στη συγκρότηση του πόλου - μετώπου της Αριστεράς της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής και της Νίκης. Της σύγχρονης Επαναστατικής Κομμουνιστικής Αριστεράς, που απαιτούν οι ανάγκες των εργαζομένων, οι εκκρηκτικές αντιθέσεις του καιρού μας, οι σύγχρονες υλικές δυνατότητες της εποχής μας.
Δεν ετεροκαθοριζόμαστε από την τραγική, προγραμματική, στρατηγική και άμεσα πολιτική ανεπάρκεια των ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Αυτοκαθοριζόμαστε από το δίκαιο των εργαζομένων και τις σύγχρονες ανάγκες τους, από την ανάλυση και κατανόηση του χαρακτήρα και των επαναστατικών δυνατοτήτων της εποχής μας, από την εμπιστοσύνη στη δημιουργική δύναμη των ιδεών μας!
ολη η ανακοίνωση εδώ

διεθνης Αλληλεγγύη

Mas de 50mil personas en Plaza de Mayo exigiendo justicia por Mariano Ferreyra, militante del Partido Obrero asesinado por una patota sindical el día de ayer.

Fotos de la Plaza. M...
dsc_7059.jpg, image/jpeg,
१३००क्ष९१७

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhpGnNpdho7GhZ_q-gDcO60Erwok0g4S1tQY39H3hOuhTwIWGDOWJ-tlgs90XywaPOcYgAz61rIHBT6xuxZmwazIrAX-PcIiN7beBpFN64Ht5ih0Ur9V5bWN4yga4_vAbpp8pO4WWR8PBY/s1600/image001.jpg