Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Να φύγουν τώρα! Καμιά ανακωχή, καμιά ανοχή σε κυβερνήσεις «μεταβατικές» η «εθνικής σωτηρίας»!




Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ καταρρέει κάτω από το βάρος της εργατικής - λαϊκής οργής, που εκφράστηκε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο στην πανελλαδική πολιτική απεργία στις 19-20 Οκτώβρη και με τον πανελλαδικό ξεσηκωμό στις 28 Οκτώβρη. Επιπλέον, αποτελεί νίκη των αντιστεκόμενων εργαζόμενων και της νεολαίας η ανοιχτή παραδοχή τόσο των έντρομων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και των 20, όσο και της πανικόβλητης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ και του ΛΑΟΣ ότι στο προτεινόμενο δημοψήφισμα το αποτέλεσμα θα ήταν ένα τρανταχτό ΟΧΙ! Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές ξεκαθαρίζουμε:  -Το λαϊκό αίτημα είναι να φύγουν τώρα! Η κυβέρνηση, η δανειακή σύμβαση και τα Μνημόνια, όλο το κοινωνικό σφαγείο κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ. 

-
Κάθε κυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας", "μεταβατική" ή άλλη είναι κυβέρνηση πραξικοπηματική, κυβέρνηση απόπειρας να επιβληθεί η δικτατορία των πιστωτών και των αγορών, κυβέρνηση με μόνο ρόλο να φέρει την κοινωνική ερήμωση και εξαθλίωση και να δώσει "φιλί της ζωής" σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που καταρρέει. Θα μας βρουν μπροστά τους σε αυτές τις απόπειρες σωτηρίας των αντεργατικών επιθέσεων τους! 
- Οι εκβιασμοί δεν περνούν. Με την δύναμη του κινήματος θα επιβάλουμε τη αντικαπιταλιστική ανατροπή: Η διαγραφή του χρέους, η έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ, οι εθνικοποιήσεις των Τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων κάτω από εργατικό έλεγχο και η ριζική αναδιανομή του πλούτου υπέρ των εργαζομένων είναι ο μόνος δρόμος.
- Καμιά αναστολή των αγώνων! Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός! Όπως μίλησε στις πανεργατικές και τις πλατείες, τις καταλήψεις και τις συνελεύσεις, όλοι στους δρόμους, όλοι στον αγώνα, έχουμε τη δύναμη της ρήξης και της ανατροπής. 



ΑΝΤΑΡΣΥΑ