Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Η καταδίκη των δολοφόνων του Αλ. Γρηγορόπουλου είναι νίκη του κινήματος και της εξέγερσης



Η καταδίκη του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο και χωρίς κανένα ελαφρυντικό για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβρη του 2008, καθώς και η καταδίκη του συνεργού του Βασίλη Σαραλιώτη, αποτελούν αποτέλεσμα όχι μόνο της αδιαμφισβήτητης αλήθειας, αλλά και της ευρύτερης κινητοποίησης του κινήματος. Πολύ πριν την απόφαση του δικαστηρίου, οι δράστες της στυγερής δολοφονίας είχαν ήδη καταδικαστεί βαριά στη συνείδηση όλου του λαού.

Όμως η εξέγερση του Δεκέμβρη του ΄08, ο αγώνας της νεολαίας και των εργαζομένων θα δικαιωθούν όταν «καταδικαστεί» και σαρωθεί συνολικά η αστυνομοκρατία, η καταστολή, οι κυβερνήσεις (μπλε ή πράσινες) και το ίδιο το σύστημα της εκμετάλλευσης, που οπλίζουν τα χέρια των δολοφόνων αστυνομικών.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ















































Εικόνες από την διαμαρτυρια στην αστυνομική διεύθυνση καθώς και την παρέμβαση στα διόδια Μοσχοχωρίου την Κυριακή όπου 12-2 μμ μοιράστηκαν προκηρύξεις στους διερχόμενους από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μέλη των επιτροπών αγώνα ενάντια στα διόδια Θεσσαλίας όπου και κράτησαν ανοιχτά τα διόδια