Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

ΜΑΤ και Βία στην Λάρισα σε καθηγήτριες για μια συνέντευξη του Βενιζέλου-ανακοινωση επιτροπής αγώνα εκπαιδευτικών

ΜΑΤ και Βία σε καθηγήτριες  στην Λάρισα για μια συνέντευξη τύπου του Βενιζέλου
Καταγγελία
Καταγγέλλουμε την φασιστική βία της κυβέρνησης που δεν αρκείται στην βία της ανεργίας, της καταλήστευσης των εισοδημάτων και της διάλυσης της δημόσιας παιδείας, αλλά χτυπά απρόκλητα γυναίκες καθηγήτριες εν ψυχρώ χρησιμοποιώντας ΜΑΤ και  προπηλακίζοντας γυναικόπαιδα .
Ο  φόβος του  Ευάγγελου Βενιζέλου για παρουσία των ΜΜΕ οδήγησε στην άρνηση εντέλει της συνάντησης με μια αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα Εκπαιδευτικών Λάρισας  .Δώσαμε  ραντεβού  λοιπόν στο πεζοδρόμιο δίπλα στο Αρχαίο θέατρο φωνάζοντας ειρηνικά συνθήματα ,περιμένοντας να τελειώσει  η συνέντευξη .
Ο Βενιζέλος και η ακροδεξιά συγκυβέρνηση  μαζί με τον Σαμαρά έστειλε πάνοπλες δυνάμεις ΜΑΤ που  χτύπησαν  βάναυσα γυναίκες καθηγήτριες σε διαθεσιμότητα που υπερασπίζονται το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία και στην επιβίωση .
Η κίνηση αυτήν με τα ΜΑΤ μπροστά στο αρχαίο Θέατρο της Λάρισας να χτυπάνε εκπαιδευτικούς  δείχνει το ξεπεσμό και την κατάντια του κυβερνητικού μηχανισμού ,που απομονωμένοι από την κοινωνία χωρίς κανένα πιά κοινωνικό έρεισμα κλείνονται σε σικέ διακαναλικές συνεντεύξεις με τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ  .
Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται παιδεία!
Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους ,όχι στις απολύσεις,δουλειά για όλους.
 Οι εργαζόμενοι θα νικήσουν!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ