Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

απόκλεισμοι σε χωρο ελευθερης διακινησης ιδεών(πανεπιστημιο)

Γυρνάμε σε εποχές πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων;


Σου κόλλησαν την ταμπέλα του «αριστεριστή» λόγω της έντονης πολιτικής δράσης σου; Αν είσαι φοιτητής, στην εποχή του Μνημονίου, μερίδα του συντηρητικού καθηγητικού κατεστημένου έχει την δυνατότητα να σε απορρίψει απ’ το να κάνεις το μεταπτυχιακό σου.

Αυτό συνέβη στο φυσικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Κρήτης, όπως λέει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», σε δυο άριστους φοιτητές (ο ένας μάλιστα ήταν ο καλύτερος του έτους με βαθμολογία 8,5).
Κανένας «αρμόδιος», μάλιστα, δεν θεώρησε σκόπιμο να δώσει σαφή απάντηση στους φοιτητές για τον αποκλεισμό τους, κάνοντας κάποιες φοιτητικές παρατάξεις και αρκετούς καθηγητές να μιλούν για ποινικοποίηση του φοιτητικού κινήματος, όπως μας ενημερώνει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Υ.Γ Οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου – Τσολάκογλου απαιτεί σε όσους/ες θέλουν να σπουδάσουν ή να εργαστούν στο δημόσιο να υπογράψουν έντυπο δηλώνοντας ότι «αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας τον κομμουνισμό και τα παραφυάδας αυτού» κρίνονται ανακριβείς,
μπλόγκ-Βαθυ κοκκινο-και άλλα στο tvxs

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/9/10 18:00 ΜΜ

ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 35 2ος ΟΡΟΦΟΣ
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:

Α)ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Β)ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

Γ)ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δ)ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6978 997235 / 6977 748055 / 6977 679761