Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΛΑΡΙΣΑΣ



Συνεδρίασε η Τ.Ε. Λάρισας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις 14/2 και έκανε μία καταρχήν κουβέντα τόσο για την πορεία προς την 4η Συνδιάσκεψη , όσο και για τις Θέσεις του Π.Σ.Ο. γι΄αυτήν και αποφάσισε:

1) Να επισπευσθεί η συνεδρίαση του Π.Σ.Ο. για το οργανωτικό πολύ πιο πριν από τις 11/3 γιατί θεωρούμε ότι ο χρόνος δεν είναι αρκετός ιδίως αν υπάρχει εμπλοκή στη συζήτηση . (Ομόφωνα )

2) Η 4η Συνδιάσκεψη να πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε στις 31/3 - 1/4 και να μην πάρει καμία αναβολή.

3) Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να γίνει στην πράξη ΑΝΤΑΡΣΥΑ των μελών και όχι των οργανώσεων. Οι ψηφοφορίες των οργάνων τόσο στις Τ.Ε., όσο και στη συνδιάσκεψη για την εκλογή του Π.Σ.Ο. να γίνονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο και με μικρό αριθμό σταυρών για να εξασφαλίζεται η αντιπροσωπευτικότητα και να επιδιώκεται η σύνθεση απόψεων . Λέμε όχι στις πλατφόρμες με τα ξεχωριστά ψηφοδέλτια τόσο στα κεντρικά όργανα ,όσο και στις Τ.Ε. , γιατί αναγκάζουν τόσο τους ανένταχτους συντρόφους να ενταχθούν σε κάποια πλατφόρμα, όσο και τους ανήκοντες σε οργανώσεις να μην μπορούν να επιλέξουν και ανένταχτους συντρόφους.

Σύντροφοι , επισημαίνουμε το ζήτημα των χωριστών ψηφοδελτίων γιατί θεωρούμε ότι διχάζει και σε τελευταία ανάλυση παραλύει τη λειτουργία της Οργάνωσης και οδηγεί σε απογοητεύσεις και αποστρατείες.

4) Τη Δευτέρα 26/2 στις 6μ.μ. θα γίνει νέα γενική συνέλευση της Τ.Ε. με θέμα τις θέσεις για την 4ησυνδιάσκεψη (κεφάλαια Α και Β ) και παρακαλούμε να παρευρεθεί εκπρόσωπος/οι του Κ.Σ.Ε. .



Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: