Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

«Καταστροφικές πλημμύρες από μια φονική πολιτική»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Καταστροφικές πλημμύρες από μια φονική πολιτική»

Με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες η ΑΝΤικαπιταλιστικά ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή – ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή της στους πληγέντες και τα θύματα της Εύβοιας.

Η καταστροφή που προκλήθηκε δε δικαιολογείται μόνο από τη σφοδρή νεροποντή. Δεν είναι λογικό και φυσικό να χάνονται ζωές, να πλημμυρίζουν σπίτια, να διαλύονται δρόμοι να γκρεμίζονται γέφυρες, να εγκλωβίζονται ολόκληρα χωρία.

Τίποτε από αυτά και σε αυτή την έκταση , δεν θα είχε συμβεί. Αν δεν υπήρχε η ολοκληρωτική αδιαφορία της κυβέρνησης της Ν.Δ αλλά και των προηγούμενων του ΠΑΣΟΚ, , των νομαρχών και τοπικών αρχών που δεν προχώρησαν στις αναγκαίες αναδασώσεις μετά τις πυρκαγιές του 2007, στα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα, άφησαν τα ρέματα να μπαζωθούν, ώστε να προστατευτούν οι ανθρώπινες ζωές, τα σπίτια και τα χωράφια των κατοίκων.

Αυτή την αντιλαϊκή πολιτική και τους επίδοξους διαχειριστές της πρέπει να καταδικάσουν οι εργαζόμενοι μέσα από τις κινητοποιήσεις και τον πολιτικό τους αγώνα και στις εκλογές στις 4 Οκτώβρη αλλά και την επόμενη μέρα χωρίς καμιά ανοχή ή προσμονή.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 12 Σεπτέμβρη 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: