Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

..με τους μετανάστες είμαστε μαζί..

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Λάρισας Στηρίζει



  1. Να σταματήσει η δολοφονική αντιμετώπιση των προσφύγων από ΕΕ, κυβέρνηση. Έξοδος από την Ε.Ε. Σύνορα ανοιχτά, ασφαλής και νόμιμη είσοδος προσφύγων και μεταναστών. Να γκρεμιστεί ο φράκτης στον Έβρο. Κατάργηση του Δουβλίνου Ι και ΙΙ, της FΡΟΝΤΕΧ, του Ευρωστρατού και των δυνάμεων ταχείας επέμβασης. 
  2. Όχι στην ενίσχυση των ελληνικών συνόρων με ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής. Όχι κονδύλια για τον έλεγχο των συνόρων, τις επιχειρήσεις αποτροπής και τις επαναπροωθήσεις. Όχι στο κλείσιμο των εσωτερικών ευρωπαϊκών συνόρων, όχι στον εγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών σε Τουρκία και Ελλάδα. Όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης για πρόσφυγες και μετανάστες. 
  3. Άσυλο στους πρόσφυγες, νομιμοποίηση όλων των οικονομικών μεταναστών. Όχι στην κατασταλτική λειτουργία του συστήματος ασύλου, όχι στη στρατιωτικοποίηση της διαχείρισης του προσφυγικού 
  4. Κονδύλια και δομές για αξιοπρεπή στέγαση, σίτιση, περίθαλψη, δωρεάν μετακίνηση των προσφύγων. Οικονομική βοήθεια σε κάθε πρόσφυγα. 
  5. Μέριμνα για την επανένωση οικογενειών, για την παροχή ασύλου και την ένταξη των παιδιών στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς. Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά. 
  6. Να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που έχουν μετατρέψει τις χώρες προέλευσης των προσφύγων σε κόλαση πολέμου, πείνας και θανάτου. Έξω όλοι οι ιμπεριαλιστικοί στρατοί από τις ξένες χώρες. 
  7. Καμιά νέα βάση, όχι επεκτάσεις, κλείσιμο όλων των βάσεων, καμία συμμετοχή του ελληνικού στρατού σε αποστολές στο εξωτερικό, καμία διάθεση ελληνικού εδάφους, αέρος και εξοπλισμού για επεμβάσεις σε άλλες χώρες. Έξοδος της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ.
(από την απόφαση της σύσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την παρέμβασή μας στο Μέτωπο Πρόσφυγες-Μετανάστες-Πόλεμος)  http://antarsya.gr/node/3585

Δεν υπάρχουν σχόλια: