Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Παρουσίαση ψηφοδελτίου Λάρισας ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ-ανένταχτοι αγωνιστές της αριστεράς
Συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ παραχώρησε η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Λάρισας την Τρίτη 8 Σεπτέμβρη στα γραφεία του Μορφωτικού ιδρύματος της τοπικής ένωσης συντακτών όπου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ-ανένταχτοι αγωνιστές της αριστεράς του Νομού Λάρισας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δίνει δυναμικά το παρόν και σ’ αυτήν την κρίσιμη εκλογική μάχη για τους εργαζόμενους και το λαό.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας συμμετάσχει στην εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτέμβρη, με ένα αγωνιστικό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται απο εργαζόμενους, άνεργους, νέους επιστήμονες και εργάτες, διεκδικώντας την στήριξη για την εργατική λαϊκή αντιπολίτευση των αγώνων, για την ανατροπή παλιών και νέων Μνημονίων και όποιας κυβέρνησης προσπαθήσει να τα εφαρμόσει καθώς και για την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του εργατικού και λαϊκού κινήματος.


Αγωνιζόμαστε για την άμεση διαγραφή του χρέους, την παύση πληρωμών στους δανειστές τοκογλύφους και για την Άμεση έξοδο από την ευρωζώνη, ρήξη και αποδέσμευση από την ΕΕ, έξοδο από το ΝΑΤΟ - σύγκρουση με τον ιμπεριαλισμό, παράλληλα με υπεράσπιση και διεύρυνση των εργατικών και λαϊκών δημοκρατικών δικαιωμάτων.


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν θα διστάσει να σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους και στον λαό, στηρίζοντας τις διεκδικήσεις του, οργανώνοντας και συνδιαμορφώνοντας μαζί του την αναγκαία για την εποχή μας ρήξη και ανατροπή ενάντια και στις επιθέσεις των αστικών ΜΜΕ ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ διαλύθηκε.

Αντίθετα, βγαίνει περισσότερο δυνατή και ενωτική, προχωρώντας δυνατά και αποφασιστικά και καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη μαχόμενη νεολαία και την αγροτιά να στηρίζουν την εκλογική συνεργασία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το ΕΕΚ και με ανένταχτους και αγωνίστριες της Αριστεράς.


Το ψηφοδέλτιο του Νομού ΛάρισαςΑδάμου Αντώνιος του Γεωργίου

πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος στη Θεσσαλία

Καλαντζή Δήμητρα του Κωνσταντίνου

ειδικευόμενη γιατρός στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Καμπόζης Παράσχος του Θεοδώρου

οικονομολόγος μέλος του ΕΕΚ

Κωτσιόπουλος Νικόλαος του Βλαδίμηρου

οικοδόμος συνδικαλιστής

Παναγιωτίδης Παναγιώτης του Ιορδάνη

πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Λάρισας

Παραφέστα Αναστασία (Σούλα) του Γεωργίου

συνταξιούχος της ΔΕΗ

Σιούλας Παναγιώτης του Δημητρίου

πολιτικός μηχανικός άνεργος

Ταλαχούπης Νικόλαος του Δημητρίου

μέλος του ΔΣ Συνδικάτου Οικοδόμων Λάρισα

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν θα διστάσει να σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους και στον λαό, στηρίζοντας τις διεκδικήσεις του, οργανώνοντας και συνδιαμορφώνοντας μαζί του την αναγκαία για την εποχή μας ρήξη και ανατροπή ενάντια και στις επιθέσεις των αστικών ΜΜΕ ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ διαλύθηκε. Αντίθετα, βγαίνει περισσότερο δυνατή και ενωτική, προχωρώντας δυνατά και αποφασιστικά και καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη μαχόμενη νεολαία και την αγροτιά να στηρίζουν την εκλογική συνεργασία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το ΕΕΚ και με ανένταχτους και αγωνίστριες της Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: