Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Το 2013 έκλεισε με δυναμικό παρόν στην πόλη της Λάρισας από τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα

Οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα ,μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας ,μέλη των εργατικών παρεμβάσεων αλλά και αλληλέγγυος κόσμος συγκεντρώθηκαν στο Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας και στην συνέχεια έκαναν δυναμική πορεία στους στολισμένους δρόμους της πόλης καταλήγοντας στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία...."Δεν θα μας πεθάνει ο καπιταλισμός!!!"
Φωνάζοντας εκπαιδευτικά και άλλα συνθήματα κρατώντας ξυπνητήρια στα χέρια τάραξαν την σιγή στην αγορά της πόλης που αν και ανοιχτή ήταν προφανώς σε παρακμή.




Τα λαμπάκια άναψαν όχι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά στους δρόμους !~!!
Το πάθος των από το καλοκαίρι επίμονων διαδηλωτών εκπαιδευτικών των τεχνικών ειδικοτήτων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα αφήνοντας ορφανά τα παιδιά της τεχνικής εκπαίδευσης παραμένει άσβηστο!!
Θυμίζουμε  την εντολή του υπουργού των ιδιωτικών ΙΕΚ που λίγες μέρες πριν πάρει την απόφαση για κατακρεούργιση της τεχνικής παιδείας των κύρια φτωχών εργατικών στρωμάτων εγκαινίαζε γνωστό ιδιωτικο (μαγαζί) της Αθήνας .Συνθήματα και κατά του υπουργού ακούστηκαν στην πορεία.
Η παρουσία των διαδηλωτών στην πόλη σηματοδοτεί ένα δυναμικό ανατρεπτικό και νικηφόρο για την εργατική τάξη και τον λαό 2014!!!





Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας εύχεται ένα  ανατρεπτικό και νικηφόρο για την εργατική τάξη και τον λαό 2014!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: