Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ «ΔΕΛΤΑ» – «ΜΑΤ» – «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»

Κυβέρνηση των συμμοριών «Δέλτα», ΜΑΤ, Χρυσής Αυγής και τίποτα λιγότερο είναι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Απειλεί τη ζωή και την ελευθερία του λαού που αντιστέκεται. Τιμωρεί και εκδικείται χρησιμοποιώντας ένα δικής της επινόησης παρασύνταγμα, που είναι η νομιμότητα της νέας κατάστασης, τμήματα της νεολαίας και ενοχλητικούς πολιτικούς χώρους.
Στέλνει αστυνομικές δυνάμεις να απαγάγουν φοιτητές και φοιτήτριες που διαμαρτύρονται μέσα στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ.
Στέλνει μηχανοκίνητες ορδές εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών μέρα μεσημέρι στο Θησείο.
Στέλνει μηνύματα αυταρχισμού σε κάθε γωνιά της χώρας. Απολύει εργαζόμενους, κλείνει την ΕΡΤ, κλείνει σχολεία, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς. Περιορίζει τις διαδηλώσεις, επιστρατεύει απεργούς, θα ήθελε να καταργήσει δια νόμου την «πάλη των τάξεων».
Μόνο η δύναμη του οργανωμένου λαού μπορεί να σταματήσει αυτή την πολιτική, του «νόμος και τάξη».
Απαιτείται εδώ και τώρα μαχητικό μέτωπο για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες, που θα παλεύει συγκροτημένα και ενιαία ενώνοντας φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους, άνεργους για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, αυτής της στρατηγικής του αυταρχικού σοκ.
1. Άμεση αποφυλάκιση του Κώστα Σακκά. Το όριο των 18 μηνών προφυλάκισης είναι μια κατάκτηση που δεν μπορεί να ισοπεδωθεί για κανένα λόγο.
2. Ξήλωμα του αστυνομικού κράτους, των τρομονόμων – κουκουλονόμων και των δυνάμεων καταστολής. Διάλυση του συνδικαλιστικού και του φοιτητικού της Κρατικής Ασφάλειας.
3. Ελεύθερη και ανοιχτή ΕΡΤ με επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και συμβάσεων. Όχι στις ατομικές συμβάσεις και στη διαίρεση των εργαζομένων.
4. Σύλληψη και τιμωρία των ενόχων για ρατσιστικά εγκλήματα και φασιστικές επιθέσεις.
5. Δημοκρατία στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία και στις σχολές. Κάτω τα χέρια από τη νεολαία που αγωνίζεται.
Αθήνα 10 Ιουλίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: