Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.



Σήμερα ξεκίνησε ο αγώνας των αγροτών της Θεσσαλίας κατά της αντιαγροτικής πολιτικής της ακροδεξιάς  τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ  και της Ε.Ε. (Κ.Α.Π.).

    Αυτή τη στιγμή και μετά από διαπραγμάτευση μεταξύ αγροτών και αστυνομίας συμφωνήθηκε να παραταχθούν τα τρακτέρ των αγροτών 100 μέτρα από την εθνική οδό, στον κόμβο της Νίκαιας, παρά την αρχική απόφαση της αστυνομίας, να μη επιτρέψει να πλησιάσουν την εθνική  οδό, φράζοντας το δρόμο ένα χιλιόμετρο πρίν. Τελικά αναγκάστηκαν, κάτω από την πίεση των αγροτών να τους επιτρέψουν την προσέγγιση της εθνικής οδού.


     Το Συντονιστικό των Αγροτών Θεσσαλίας αυτή τη στιγμή καλεί όλους τους αγρότες της Θεσσαλιας να πλαισιώσουν το μπλόκο που στήθηκε στην περιοχή της Νίκαιας. Δηλώνουν ανυποχώρητοι και τις επόμενες μέρες είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

    Ως ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Λάρισας χαιρετίζουμε το δίκαιο αγώνα των αγροτών και καλούμε όλο το λαό της Θεσσαλίας να σταθεί στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών :
    Για φτηνά και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα, εγγυημένες κατώτερες τιμές και στήριξη τηs αγροτικής παραγωγής, σαν πρώτο βήμα  στην προσπάθεια  παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, κόντρα στις πολιτικές της Ε.Ε. (Κ.Α.Π.) που οδηγούν στη διάλυση του παραγωγικού ιστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: