Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Η ήττα οδηγεί το φασίστα Θ. Πλεύρη της ΝΔ σε υστερικές επιθέσεις κατά του Π. Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σχετικά με τα όσα συκοφαντικά δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Θ. Πλεύρης σε βάρος του, ο Πέτρος Κωσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Α’ Αθήνας δήλωσε τα εξής:

Όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα, στην τελευταία ευθεία, πριν εισπράξει ξανά τις εκλογικές σφαλιάρες του οργισμένου κόσμου, η ΝΔ παίζει το χαρτί του νόμου και της τάξης και βέβαια του ρατσισμού.
Η ΝΔ έχει αμολήσει τα πιο πιστά μαντρόσκυλα του συστήματος, εκπαιδευμένα στη μεγάλη σχολή των φασιστών του ΛΑ.Ο.Σ, για να κατασυκοφαντήσουν τους αγώνες της Αριστεράς και ιδιαίτερα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η ίδια η άρχουσα τάξη, φανερά ταραγμένη, διψάει για αίμα και εκδίκηση απέναντι στους αγωνιζόμενους εργάτες και νέους. Επιζητά δηλώσεις νομιμοφροσύνης από την Αριστερά, με τρόπο που ανοίγουν την πόρτα σε φασιστικές επιθέσεις σαν κι αυτές που προχωράει η ναζιστική συμμορία Χρυσή Αυγή.
Έτσι, ο Θ. Πλεύρης  έφτασε να  κουνάει μια φωτογραφία μου (έξω από τη ΜΑΡΦΙΝ στις 5 Μάη 2010) σε μεγέθυνση, για  χάρη του τηλε-λυντσαρίσματος στο οποίο αρέσκεται, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου (12/6/2012). Η αλήθεια την οποία αποτύπωσαν και μετάδωσαν τα κανάλια ΑΝΤ-1 και ΜΕΓΚΑ με δικές μου δηλώσεις, είναι ότι υπήρξε συστηματική προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την Ένωση Μεταναστών Εργατών, όπως και απόπειρα διάσωσης των έγκλειστων, παρά το όργιο της αστυνομικής βίας και την παρεμπόδιση των οχημάτων της Πυροσβεστικής από τους επικεφαλής των ΜΑΤ. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ προμήθευσε αυτοπροσώπως σε μετανάστη πυροσβεστήρα που προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά.
Τη συγκεκριμένη φωτογραφία την έχουν διακινήσει οι ιστοσελίδες των φασιστών, του ΛΑ.Ο.Σ και των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Ήταν άλλωστε η συμβολή τους στο να βγάλουν λάδι τις ευθύνες του Βγενόπουλου και της ιεραρχίας της συγκεκριμένης τράπεζας για το εγκληματικό κλείδωμα της πόρτας εκείνης τη μέρα, καθώς και την παντελή έλλειψη μέτρων πυρασφάλειας, ακόμη και σχετικής άδειας από την Πυροσβεστική.
Δεν λειτούργησαν απλά σαν φερέφωνα του συστήματος που εκείνες τις μέρες στόχευε στη διάλυση των μεγαλειωδών απεργιακών κινητοποιήσεων κατά του μνημονίου, αλλά πρόσφεραν και χειροπιαστές υπηρεσίες στα αφεντικά, πράγμα που  συνάδει με τη συνολική τους φυσιογνωμία.
Στις εποχές που νοσταλγεί ο Θ. Πλεύρης, στα στρατοδικεία όπου θα ασκούσε με χαρά υπηρεσίες κατήγορου της Αριστεράς, η φωτογραφία μου αυτή έξω από τη ΜΑΡΦΙΝ στις 5 Μάη 2010 θα ήταν αρκετή το πιο πιθανό για να με στείλουν στο εκτελεστικό απόσπασμα.
Σήμερα εξυπηρετεί μια υστερική εκστρατείας μίσους κατά της Αριστεράς που η άλλη όψη της είναι η χρυσαυγίτικη βαρβαρότητα των τραμπουκισμών, των πογκρόμ και των επιθέσεων κατά των μεταναστών.
Στην ίδια εκπομπή ανέφερε ένα άλλο ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα που κάθε τόσο το διοχετεύουν κύκλοι φίλα προσκείμενοι στον Θ. Πλεύρη και όπου αναφέρουν ότι συνελήφθη για παράνομη διακίνηση μεταναστών ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος. Αυτή η ψευδής είδηση δυστυχώς μεταδόθηκε και από τον ΣΚΑΪ χωρίς καμία διασταύρωση!
Η Δεξιά έχει επιχειρήσει πολλές φορές στην ιστορία της με βία, νοθεία και τρομοκρατία να κερδίσει εκλογές και να περιθωριοποιήσει την Αριστερά. Ο Γρηγόρης Λαμπράκης δολοφονήθηκε σε μια τέτοια εκστρατεία μίσους στο παρελθόν.
Αποκτά  ιδιαίτερη αξία να ηττηθεί αυτή η μαύρη εκστρατεία της Δεξιάς. Στις 17 Ιούνη στηρίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής των Μνημόνιων, για να εμποδίσουμε την επερχόμενη καταστροφή που μας επιφυλάσσουν αυτοί που μας θέλουν δεμένους χειροπόδαρα στα αμπάρια του Τιτανικού που ακούει στο όνομα ευρωζώνη και ΕΕ. 
Τους επαγγελματίες συκοφάντες σαν το Θ. Πλεύρη που έρπει από όροφο σε όροφο της δεξιάς πολυκατοικίας για μια θέση βουλευτή και τηλεμαϊντανού, ο λαός ξέρει να τους αντιμετωπίζει με τη περιφρόνηση και την απομόνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: