Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Υγείας-Πρόνοιας: Στην υπηρεσία του Μνημονίου η Χρυσή Αυγή με τις κανιβαλικές απειλές για εφόδους σε νοσοκομεία και παιδικούς σταθμούς

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Υγείας-Πρόνοιας:
Στην υπηρεσία του Μνημονίου η Χρυσή Αυγή με τις κανιβαλικές απειλές για εφόδους σε νοσοκομεία και παιδικούς σταθμούς

Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, αυτή η παρακρατική συμμορία - "χρυσή εφεδρεία" - του συστήματος, των ολιγαρχών του  πλούτου και της ΕΕ, ξαναχτύπησε!
Αυτή τη φορά για να απευθύνει το "μαύρο" αντιλαϊκό και αντεργατικό της κήρυγμα απέναντι σε από τα πολύτιμα στοιχεία στη ζωή του ανθρώπου, την υγεία και τα παιδιά. "Απείλησε" ότι θα κάνει εφόδους στα δημόσια νοσοκομεία για "να πετάει έξω τους λαθρομετανάστες" (αλλά -πολύ σύντομα - και τους ανασφάλιστους, τους ανέργους, όσους δεν έχουν να πληρώσουν), καθώς και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς για "να πετάει έξω τα παιδιά τους"!  
Για μια ακόμη φορά σε απόλυτη συμπόρευση με την αντιδραστική πολιτική Λοβέρδου και της χούντας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΕΕ-ΔΝΤ. Οι οποίοι ήδη από καιρό είχαν θέσει πρώτοι ζήτημα σύλληψης των παράνομων μεταναστών κατά την προσέλευσή τους στα νοσοκομεία.
Κουβέντα δε λένε βέβαια οι φασίστες της Χρυσής Αυγής για την πολιτική του Μνημονίου και της ΕΕ που κόβει τις κοινωνικές δαπάνες και επιβάλλει παιδικούς σταθμούς και νοσοκομεία επί πληρωμή ή απλά κλείνει αυτές τις υπηρεσίες. Οι φασίστες υπερασπίζονται τις συνέπειες του Μνημονίου που αρνείται το δικαίωμα στη υγεία και την παιδεία για όλους και καλούν σε αλληλοεξόντωση προκειμένου να βρει κάνεις μια θέση σε παιδικό σταθμό, σχολείο, νοσοκομείο. Απειλούν τα θύματα και εξυπηρετούν το σύστημα που δήθεν πολεμούν.
Η κτηνωδία τους δεν έχει όρια! Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ υγείας όχι απλά καταγγέλλει τη δράση αυτής της νεοφασιστικής ομάδας αλλά δηλώνει ξεκάθαρα:
Αν τολμήσουν ας κοπιάσουν! Όλο το νοσοκομειακό κίνημα, τα σωματεία και οι ενώσεις τους, το μαζικό λαϊκό κίνημα, ο λαός και η νεολαία θα σταθούν απέναντί τους. Και θα τους στείλουν εκεί που δεν τολμάει το αστικό κράτος και το σάπιο πολιτικό τους σύστημα. Στα σκουπίδια της ιστορίας και της πολιτικής ζωής. Εκεί που πραγματικά ανήκουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: