Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Με την ολοκλήρωση  της προχθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ ολοκληρώθηκε η κωμωδία με την δήθεν «νέα» τιμολογιακή πολιτική που ψηφίστηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου στην τελευταία συνεδρίασή του.
Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα για φθηνό και υγιεινό νερό με την μαζική καθολική παρουσία μας σήμερα Πέμπτη 19-1-2012, με την Κατάληψη του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Καλούμε όλο τον λαό, τους Αμπελωνίτες,  Τυρναβίτες, Αργυροπουλίτες, όλους τους κατοίκους του Δήμου,  στην παραπέρα κλιμάκωση του αγώνα.
Είμαστε ο Λαός.
Απαιτούμε 0,25 λεπτά στα πρώτα 100 κβ κοκ, ΧΩΡΙΣ ειδικό τέλος (80%), ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ επί του ειδικού τέλους, ΧΩΡΙΣ ελάχιστη κατανάλωση. Ο αγώνας είναι σκληρός, αλλά θα νικήσουμε.
Κλιμακώνουμε τις επόμενες ημέρες με συγκέντρωση  των λογαριασμών νερού ως πράξη μαζικής ανυπακοής. Πραγματοποιούμε ανοιχτή λαϊκή συγκέντρωση-σύσκεψη την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί, με την αποστολή των πρώτων επόμενων λογαριασμών έξω από το κτίριο του νέου δημαρχείου Αμπελώνα. Ο αγώνας μας ανέδειξε την ενότητα και αποφασιστικότητα όλου του  λαού του δήμου για φθηνό και υγιεινό νερό. Αυτόν και θα συνεχίσουμε γιατί το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα».
                       
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ                Τύρναβος    19-1-2012
                            Κατειλημμένο Δημαρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: