Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Η πρόθυμη στατιστική κυβέρνησης και τρόικας

ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Η πρόθυμη στατιστική κυβέρνησης και τρόικας PDF Print E-mail
Tuesday, 20 September 2011 15:19
Οι πρόσφατες καταγγελίες της κ. Γεωργαντά που η κυβέρνηση έδιωξε μαζί με άλλους από το ΔΣ της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας αναδεικνύουν την πραγματική λειτουργία της υπηρεσίας που δεν είναι παρά η κατασκευή «στοιχείων», υπό τη σκέπη του Παπακωνσταντίνου χτες, του Βενιζέλου σήμερα. Στόχος η προπαγανδιστική στήριξη του ξεπουλήματος από την πολιτική ΠΑΣΟΚ – ΕΕ - ΔΝΤ. Οι ακριβοπληρωμένοι τεχνοκράτες λειτουργούν με όρους μαφίας, ζητώντας ομερτά και συνένοχη σιωπή, μεθοδεύοντας εισβολές της ασφάλειας σε σπίτια, εξωθώντας σε παραιτήσεις.
Η ΕΛΛΣΤΑΤ ουσιαστικά δεν έχει καμιά σχέση με στατιστική. Όσα ήρθαν στο φως δείχνουν -μαζί με τις αλλεπάλληλες αποτυχίες της κυβέρνησης ως προς τους δεδηλωμένους στόχους- πως η διόγκωση του χρέους έγινε το πρόσχημα για πληρώσει την κρίση η κοινωνική πλειοψηφία και οι εργαζόμενοι.
Τέρμα πια με την προπαγάνδα των δήθεν στατιστικών. Ανατροπή της κυβέρνησης και αποπομπή της Τρόικα για να σωθούν οι εργαζόμενοι μέσα από τη μόνη λύση που έμεινε: Άρνηση του χρέους και παύση πληρωμών, έξοδος από ευρώ, εθνικοποίηση των τραπεζών και αποδέσμευση από την ΕΕ, ριζική ανακατανομή του πλούτου υπέρ λαού και εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: