Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Πορείες Πολυτεχνείου 2010

Πολυτεχνείο αγώνα και ανατροπής
Νέα
14.11.10
politexnio_site.gif
.
- Μαζική και μαχητική ήταν η διαδήλωση σωματείων και συλλόγων την Δευτέρα 15/11 ενάντια στον ερχομό της τρόϊκας από το Πολυτεχνείο.
- Πολύ μαζική η Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Τρίτη 16/11 στο Πολυτεχνείο. Κατάμεστο το ΜΑΧ!
- Όλοι στην πορεία της 17 Νοέμβρη.
Αγωνιστικά ξεκίνησε ο φετινός τριήμερος εορτασμός της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, με την μεγάλη διαδήλωση σωματείων και συλλόγων ενάντια στον ερχομό της τρόϊκα. Λίγο μετά τις 6.00 μ.μ. χιλιάδες fl3.gifεργαζόμενοι και νέοι ξεκίνησαν από την πύλη του Πολυτεχνείου και με παλμό και πυκνά μπλοκ πορέυτηκαν μέσω Σταδίου πρός το Υπ. Οικονομικών και τη Βουλή.
Την Τρίτη 16 Νοέμβρη η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποίησε πολύ μαζική πολιτική εκδήλωση μέσα στο χώρο του Ε.Μ. Πολυτεχνείου, στο αμφιθέατρο ΜΑΧ. Στο κατάμεστο μεγάλο αμφιθέατρο οι εκατοντάδες αγωνιστές άκουσαν τις εισηγητικές τοποθετήσεις των Άγγελου Χάγιου, Πέτρου Κωνσταντίνου και Θανάση Διαβολάκη. Ακολούθησαν τοποθετήσεις από το αμφιθέατρο. Η εκδήλωση εστίασε στα νέα καθήκοντα που προκύπτουν μετά τα θετικά αποτελέσματα της αντικαπιταλιστικής αριστεράς στις εκλογές και τις fli2.gifαυξημένες απαιτήσεις στους αγώνες για την ανατροπή του κοινωνικού μεσαίωνα κυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ και ΔΝΤ.
Το ΝΑΡ, η νΚΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλούν σε μαζική συμμετοχή στη μεγάλη πορεία της 17 Νοέμβρη (προσυγκέντρωση στις 2.30 μ.μ. στην Πλ. Κλαυθμώνος) που φέτος παίρνει το χαρακτήρα μιας μεγάλης αντικυβερμητικής, αντι-ΕΕ και αντιΔΝΤ διαδήλωσης.
Αντίστοιχες πορείες και εκδηλώσεις θα γίνουν στη

Δεν υπάρχουν σχόλια: