Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ¨ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ¨ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΕ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δελτίο τύπου 15/10

Καταγγέλλουμε τα ένοπλα τάγματα εφόδου της «Χούντας» κυβέρνησης –ΕΕ- ΔΝΤ και κεφαλαίου που εφόρμησαν μέσα στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης κτυπώντας βάναυσα απεργούς συμβασιούχους του υπουργείου Πολιτισμού και δημοσιογράφους που κάλυπταν την απεργιακή κινητοποίηση. Δεν σεβάστηκαν ούτε τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης- παγκόσμιο σύμβολο της πολιτισμικής κληρονομιάς - για να κτυπήσουν με μανία και βαναυσότητα τους απεργούς.
Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ αυτή ενέργεια αποτελεί πρόκληση για το εργατικό κίνημα για τους αγώνες και τα δικαιώματα του και θα πρέπει άμεσα να απαντηθεί με μαχητικούς εργατικούς αγώνες και απεργίες. Η κυβέρνηση του Γιωργάκη Παπανδρέου πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο σε αγριότητα. Είναι ανεπιθύμητος στην πόλη μας και μάλλον σε λίγο και σε όλη τη χώρα.

Καλούμε τον λαό της Θεσσαλίας να μαυρίσει αυτή την βάναυση , αντιλαϊκή πολιτική στις 7 του Νοέμβρη και να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όλους όσους την στηρίζουν είτε άμεσα (ΠΑΠΑΤΟΛΙΑΣ , ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ) είτε έμμεσα ( ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ).

Απέναντι στην καταστολή του κεφαλαίου και του κράτους, απέναντι στις ένοπλες ορδές της ΕΕ-ΔΝΤ-ΟΝΕ-ΣΕΒ απαντάμε με ανυπακοή, λαϊκή αντίσταση, εργατική εξέγερση και ανατροπή.

ΛΑΡΙΣΑ 15/10

Δεν υπάρχουν σχόλια: