Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Συνεχίζουμε-κλιμακώνουμε! Όλοι στην πανεργατική Απεργία στις 11 Μάρτη PDF Print E-mail

Προσυγκέντρωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέμπτη 11/3 10.00 π.μ. Μουσείο - Πολυτεχνείο

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και της νεολαίας στις κινητοποιήσεις στις 4 και 5 Μάρτη. Αποτέλεσαν μια πρώτη απάντηση στην κήρυξη πολέμου στους εργαζομένους από τη μεριά της κυβέρνησης, της ΕΕ και των δυνάμεων του κεφαλαίου. Καταγγέλλουμε την επίδειξη αστυνομικού αυταρχισμού ενάντια στους διαδηλωτές. Είναι γελασμένη, όμως, η κυβέρνηση εάν πιστεύει ότι έτσι θα κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα του κόσμου της δουλειάς. Κομμάτι αυτού του αυταρχισμού και η επίθεση με δακρυγόνα ενάντια στο σύμβολο της Αντίστασης, το Μανόλη Γλέζο. Απέναντι στην προσπάθεια να αναιρεθούν κατακτήσεις δεκαετιών και την τεράστια προσπάθεια κλοπής δικαιωμάτων και πλούτου από τους εργαζομένους δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, τις απεργίες, τις καταλήψεις και τις διαδηλώσεις, μέχρι τη νίκη, δεν υπάρχει άλλο μέσο από το να πάρουν οι εργαζόμενοι τον αγώνα στα χέρια τους, να ξεπεράσουν τη συμβιβαστική γραμμή της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας, να οικοδομήσουν μορφές συντονισμού των ίδιων των σωματείων!

Έτσι ξεπερνιέται η γραφειοκρατία και όχι με άστοχες πολιτικά ενέργειες "ατομικής εκδίκησης" που δεν προσανατολίζουν στη μαζική πάλη την απολύτως δικαιολογημένη οργή των εργαζόμενων για τη στάση ταξικής συνεργασίας της ηγεσίας της ΓΣΕΕ με την κυβέρνηση, τον ΣΕΒ και την ΕΕ.

Η απεργία στις 11 Μάρτη πρέπει να είναι ορόσημο σε αυτή τη μεγάλη μάχη!

Σε αυτό το πλαίσιο, οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες μέρες μαζικές εξορμήσεις και αφισοκολλήσεις σε γειτονιές και χώρους δουλειάς για να μαζικοποιηθεί η πανεργατική κινητοποίηση.


ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ


ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: