Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Λάρισα-καταγγελία

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α (ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή )

Για πρώτη φορά στα χρονικά των εκλογών μας ζητήθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο του Δήμου Λάρισας να πάρουμε άδεια από το αστυνομικό τμήμα!!! προκειμένου να πραγματοποιήσουμε την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α (ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή ) στις 28 Σεπτέμβρη στην πλατεία ταχυδρομείου.
Καταγγέλλουμε την προσπάθεια φίμωσης και δημιουργίας κλίματος αστυνομοκρατίας και δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να ζητήσουμε άδεια νομιμοφροσύνης από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, για να απευθυνθούμε στο λαό της Πόλης μας. Είναι δικαίωμά μας και αποτελεί παρελθόν η απαγόρευση του «συνέρχεσθε» που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν.
Δηλώνουμε ότι η συγκέντρωσή μας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 28 του Σεπτέμβρη στην πλατεία ταχυδρομείου καθώς ο χώρος αυτός όπως ενημερωθήκαμε από τις υπηρεσίες του δήμου ήταν ελεύθερος μέχρι την στιγμή της ανακοίνωσης της συγκέντρωσης μας.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τον λαό της Λάρισας να καταδικάσουν την επιβολή κλίματος» «συμμόρφωσης προς τας υποδείξεις» στηρίζοντας και συμμετέχοντας στην συγκέντρωσή μας.



Γραφείο τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας

Τρίτη 8 Σεπτέμβρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: